Search
Close this search box.
De vrouw van André Onana

Dit is de veelbesproken vrouw van Onana

Er komt nog een hoger beroep, maar het lijkt zeker dat Ajax het 12 maanden zonder topkeeper André Onana moet stellen. Een hard gelag voor de Amsterdammers. En dat allemaal omdat de 24-jarige doelman uit de pillenstrip van zijn vrouw snoepte! Maar wie is de vrouw van Onana eigenlijk?

Mélanie Kamayou, zo heet de wederhelft van Onana. Het is overigens helemaal niet zijn echtgenote, maar zijn vriendin. Van een sprookjesbruiloft is het nog niet gekomen. Desalniettemin zijn André en Mélanie jeugdliefdes en schonk ze hem in 2019 hun eerste kindje.

Vrouw Onana
© Pro Shots

Hoewel we hier in Nederland zelden een glimp van de vriendin van Onana opvangen, is dat in hun moederland Kameroen heel anders. Mélanie werkte daar als topmodel en werd in 2010 uitgeroepen tot Miss Cameroon USA. Ze reisde de hele wereld over en woonde onder andere in Parijs, Algerije en Massachusetts (in de VS).

Onana en vriendin hebben een zoontje: André jr.

Anders dan zijn vriendin had André een zware jeugd. Hij groeide op in een arme wijk in Kameroen, en verliet zijn familie op jonge leeftijd om een droomloopbaan als profvoetballer na te jagen. Nu heeft hij in Amsterdam dus zelf een gezinnetje gesticht. André vernoemde zijn zoontje naar zichzelf: André jr. dus. Altijd bescheiden.

Hoe lang de doelman nog in de hoofdstad blijft, zullen we de komende maanden zien. Voor het doping-incident genoot Onana, ongetwijfeld een grootverdiener van Ajax, grote belangstelling van veel topclubs. Enfin, we dwalen af. Hier wat mooie plaatjes van de vrouw van Onana!

Geplaatst door Luiz Arduini op Zondag 2 november 2014
Posted by Luiz Arduini on Sunday, November 2, 2014
Geplaatst door Les plus belles du monde dans www.ARCEB.com op Woensdag 1 mei 2019

ook interessant

Een prachtig doelpunt in de Franse Ligue 1. Met meer geluk dan wijsheid wist Reims-speler Oldair Fortes de...

Een video met ballen, onthullende beelden, we komen superlatieven tekort om deze Venezolaanse promo voor de Copa America...

Een klap in het gezicht voor alle Amsterdamse voetbalvrouwen in de dop: Kasper Dolberg is aan de vrouw....

De Eredivisie-jaargang 2016/17 ligt ruimschoots achter ons, en dat was voor sommige spelers geen jaargang om gelukkig op...

Het nieuws dat Lieke Martens na een jarenlange relatie had gebroken met haar jeugdliefde sloeg in maart in...

Southampton-aanvaller Shane Long staat voornamelijk bekend om het scoren van goals, maar de Ier heeft nog een ander...