Search
Close this search box.

Alles over Mdemma (Leeftijd, Naam, Onlyfans)

Ergens een hotelkamer boeken, wat schaarse kleding aantrekken en vervolgens wat foto’s en video’s doorzetten op je sociale media. En daar vervolgens rijkelijk van kunnen leven. Het is Mdemma gelukt. Het Onlyfans-model krijgt haar volgers wekelijks gek met spannende content. In dit artikel alles wat je moet weten van Mdemma.

Echte naam Mdemma

Allereerst is het belangrijk om deze Mdemma niet te verwarren met Emma Wortelboer, die voor BNNVARA een serie maakte over XTC genaamd ‘MDEMMA’. We hebben het hier namelijk over de Rotterdamse meid die eveneens Emma heet. Het probleem is echter dat haar achternaam niet bekend is. Mdemma is gesteld op haar privacy en dus weten we ook weinig over haar privéleven. Niet voor niets heeft Emma haar Instagram-account goed afgeschermd.

Mdemma leeftijd

Leeftijd van Mdemma

Mdemma is geboren in 2003. Dat houdt in dat ze op dit moment 21 jaar oud is. Dat is natuurlijk vrij jong voor iemand die nu al volledig uit de kleren gaat om haar volgers een plezier te doen. Maar Emma was er sowieso vroeg bij. Op zestienjarige leeftijd kreeg zij al een relatie met een 36-jarige man. Op dat moment zat ze nog op de middelbare school en ging ze met iemand die twintig jaar ouder was.

Mdemma Onlyfans

“Al op jonge leeftijd voelde ik me aangetrokken tot mannen”, vertelde ze ooit in een TikTok-video. “Ik was vrij snel volwassen. Ik heb namelijk heftige dingen meegemaakt in mijn leven.” Emma was als zestienjarig meisje juist heel trots op haar relatie met een oudere man. “Voor mij voelde het stoer. Hij was iemand met wereldrecords en iedereen wilde hem hebben. Alleen vanuit zijn oogpunt snapte ik het niet helemaal. Hij had al een eigen huis, een baan en een dure auto. En ik was zestien en zat nog op school.”

Mdemma echte naam is Emma

Overigens kijkt Mdemma wel met een positief gevoel terug op die relatie. Leeftijdsverschil doet er volgens haar niet toe in de liefde. “Als hij echt verliefd op mij was, waarom zou het dan niet kunnen? De liefde is het belangrijkste en leeftijd speelt dan geen rol. En ik weet zeker dat hij echt van mij hield.”

Huidige vriend van Mdemma

Waar het liefdesleven van Mdemma dus al op jonge leeftijd begon, is ze op oudere leeftijd niet onder de pannen. Ze heeft momenteel geen vriend en is dus vrijgezel. We hoeven echter niet bang te zijn dat Mdemma heel eenzaam is. Ze heeft namelijk honderdduizenden volgers die haar graag komen vergezellen. En één daarvan is YouTuber Gio Latooy. Want rondom hem en Mdemma gaat een wild verhaal.
Laten we vooropstellen: dit is een pikant verhaal, waarbij de waarheid in het ongewisse ligt. Volgens Juicekoningin Yvonne Coldeweijer is Gio Latooy, goed voor meer dan een miljoen abonnees op YouTube, vreemdgegaan met Mdemma. Hij had op dat moment nog een relatie met Jade Anna van Vliet, beter bekend als Jade Anna, de nieuwe vriendin van Ajax-middenvelder Kenneth Taylor. Gio en Emma kwamen elkaar tegen in het nachtleven en zijn volgens Yvonne met elkaar naar huis geweest.
“Samen met nog iemand hebben ze daar een trio gehad. Dat hebben ze geprobeerd althans, want Gio was zo dronken dat hij halverwege stopte en moest huilen. Hij voelde zich zo schuldig richting Jade Anna. En dit weet ik uit de eerste hand.” De grote vraag is wat hiervan waar is. Feit is wel dat de twee vrij rap daarna uit elkaar gingen en dat Mdemma plotseling ook in de vlogs van Gio opdook.
In een later stadium heeft ook Mdemma op dit verhaal gereageerd. “Ik ga vertellen wat er is gebeurd. Ten eerste wil ik benadrukken dat het sowieso al uit was tussen Gio en Jade Anna toen ik met hem ben wezen stappen. Dat is niet de reden dat het uit is tussen hen. We zijn wezen stappen, naar de film geweest en hebben wat spelletjes gedaan. Samen met een vriendin van mij en een vriend van hem. En ik heb bij hem op de logeerkamer geslapen. Die avond heeft Gio mij met geen vinger aangeraakt.”

Mdemma succesvol op Onlyfans

Omdat Instagram over het algemeen niet zo’n fan is van pikante content, heeft Mdemma ook accounts op diverse 18+ platforms. Zo gaat ze bijvoorbeeld hard op Onlyfans, waar je voor €13 per maand de beschikking hebt over de mooiste naaktfoto’s van Emma. Ook is ze actief op F2F en kun je voor €5 een abonnementje afsluiten op Fancentro. Dat geeft je ook de mogelijkheid om direct met haar te kunnen chatten.

Meest naakte foto’s van Mdemma

En we sluiten af met de meest naakte foto’s van Mdemma. Want dat hebben we wel verdiend.

Mdemma naakt

ook interessant

Dafne Schippers hoeft de komende tijd niet op een houtje te bijten. De sprintster is door haar goede...

Het was al enige tijd een publiek geheim dat José Mourinho na drie seizoenen Real Madrid bezig was...

Waar ze nou precies ruzie over hebben weet niemand meer precies, maar het schijnt iets met Heerenveen te...

Het gerucht ging al langer dat Jack van Gelder in beeld was bij SBS6 om de vers vergaarde...

Droevig nieuws bereikte ons gisteren, want Harry Piekema stopt als bekendste supermarktmanager van Albert Heijn. Zijn vertolking als...

Van weggestuurd bij Feyenoord en een jaar in de Jupiler League, naar Engelse topclub Tottenham Hotspur. Kende jij deze feitjes...