Search
Close this search box.

‘Max zou meer aan voorspel moeten doen’

Het zit Max Verstappen niet mee dit seizoen. Gisteren in de eerste race na de zomerstop viel de Red Bull van Verstappen weer stil door motorproblemen. Iets waar Renault schuldig aan is.

Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo heeft veel minder last van de problemen en eindigde gisteren (opnieuw) op het podium. Tijdens de persconferentie legt hij uit waar het volgens hem aan ligt dat hij veel minder pech heeft. Beetje flauw, dat wel.

“Ik zou het geen voorspel willen noemen, maar eigenlijk is dat het wel. En Max… Tja, hij is jong en agressief, gaat er gelijk vol in”, grapte de Australiër. ,,Nee, gekheid natuurlijk. Hoe dit kan? Ik heb er geen antwoord op. Niemand bij het team. Het publiek had onze prestaties graag andersom gezien, maar ik voelde geen agressie. Alleen liefde.”

ook interessant

Met nog maar een paar afleveringen te gaan sluit het net zich langzaam om de saboteur van Wie...

David Luiz werd afgelopen week gedoopt. Niet om de schaamte van Luis Suarez’ panna’s van zich af te...

Hoewel Formule 1-sensatie Max Verstappen waarschijnlijk elke pitspoes van de baan kan oppikken, koos hij voor een vrouwelijke...

Liverpool heeft aan de hand van Suárez met maarliefst 0-5 gewonnen bij Tottenham Hotspur. Tottenham was helemaal nergens...

In navolging van vele clubs heeft ook Manchester United het nieuwe thuisshirt laten zien. Na het blauwe uitshirt...

Zo’n 22 jaar geleden werd de cup met de grote oren verzilverd, en Ajax heeft tot op de...