Search
Close this search box.

Alles over Matthijs Geuze (Broer van Monica Geuze)

Met bijna anderhalf miljoen volgers op Instagram is Monica Geuze een van de meest succesvolle influencers van Nederland. Zij is echter niet de enige beauty in de familie. Ook haar broer mag er zeker wezen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten van Matthijs Geuze, de broer van Monica.

Wie regelmatig naar de vlogs van Monica Geuze kijkt, of haar sociale media goed in de gaten houdt, heeft de broer van Monica Geuze ongetwijfeld weleens voorbij zien komen. Monica noemt haar inmiddels 31-jarige broer meestal liefkozend Matt. Hij wordt regelmatig ingeschakeld als oppas voor de dochter van Monica: Zara-Lizzy.

De Broer van Monica Geuze

Broer van Monica Geuze is model

Maar naast het tijd doorbrengen met zijn zus en nichtje, heeft Matthijs natuurlijk nog veel meer te doen. Zo werkte hij vroeger als performer in Disneyland en werkt hij tegenwoordig voor luxe merken – eerst voor Louboutin, en nu voor Dior. Daarnaast voert hij zang-, dans-, ontwerp- en schrijfopdrachten uit via zijn eigen bedrijf, heeft hij ruim 17.000 volgers op Instagram, en transformeert hij zichzelf regelmatig tot zijn alter ego Miss Cartier. Als Matthijs zichzelf verkleedt als vrouw, zie je de gelijkenis met zijn zus Monica direct.

Monica en haar broer hadden vroeger helemaal geen goede band, zo onthulden zij op latere leeftijd. “Monica en ik hadden vroeger iedere dag ruzie”, vertelt Matthijs hierover aan Isola Di Beau. “Onze moeder noemde Monica in haar puberteit Hormoonica, ze was best wel een lastige puber.”

Matthijs Geuze is de broer van Monica Geuze

Ruzie tussen Monica en Matthijs

Vooral de scheiding van hun ouders leidde tot frictie. “Monica vond dat onze vader onze moeder in de steek liet. Ik dacht daar anders over en was juist blij dat hij voor zijn eigen geluk koos. Dat was beter voor hen beiden,” vertelt Matthijs. Deze gebeurtenis zorgde voor een breuk binnen het gezin en heeft Monica diep geraakt.

De spanningen liepen in het verleden weleens hoog op, maar inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. Dat de twee een goede band hebben, bleek wel toen Monica meedeed aan het televisieprogramma De Bachelor. Ze zat toen een lange periode op Zanzibar, maar erkende daar op seksueel vlak wel wat struggles te hebben gehad. “Alle porno is daar afgesloten. Ik had gelukkig op mijn laptop zo’n VPN, maar dan voel ik me toch zo’n vieze oude man”, vertelde ze aan Kaj Gorgels in hun podcast Geuze & Gorgels.

Daar had Monica wat op bedacht. Toen haar broer Matthijs op bezoek kwam, deed ze hem een opmerkelijk verzoek. Ze vroeg of hij een Satisfyer kon meenemen. “Ik had tegen mijn broer gezegd dat ze op Schiphol tegenwoordig vibrators verkopen.” Uiteindelijk heeft hij die echter niet voor haar meegenomen. “Volgens mij staat er doodstraf op homofilie in Tanzania. Toen zei ik: ‘Laat maar, want als jij als gozer in je eentje met een paar dildo’s in je koffer wordt gefouilleerd.. dat wil ik je natuurlijk ook niet aan doen’.”

Deed Matthijs mee aan de Bachelorette?

Onlangs ontstond er grote verwarring rondom de broer van Monica Geuze. Want was hij nou wel of niet te zien in het televisieprogramma de Bachelorette? Direct nadat bekend werd welke mannen deelnamen aan het nieuwe seizoen van De Bachelorette, viel het fans van het programma op dat de 29-jarige Matthijs sprekend lijkt op de broer van Monica Geuze. Het toeval wil dat hij óók Matthijs heet en, net zoals de Bachelorette-ster, in Amsterdam woont.

In een video van Videoland verzekerde de presentatrice dat het écht niet haar broer is die het hart van Sylvia probeerde te winnen in het programma, hoewel ze de verwarring begreep. “Iedereen zegt de hele tijd: de broer van Monica doet mee aan De Bachelorette“, lachte ze. “Hij lijkt er bizar veel op. Ik heb wel een broer die Matthijs heet en er erg veel op lijkt, maar het is hem niet.” Grappig detail: Monica was zelf de presentatrice van het programma. “Ik voelde me al veel sneller op mijn gemak omdat ik het idee had: dat is mijn broer.”

De opleiding van Matthijs Geuze

Buiten het feit dat Matthijs een buitengewoon aantrekkelijke man is en als model werkt, is hij ook nog heel slim. Hij volgde een Bachelor aan de Universiteit van Utrecht. Hij studeerde cum laude af in Liberal Arts and Sciences.

ook interessant

Zo’n 22 jaar geleden werd de cup met de grote oren verzilverd, en Ajax heeft tot op de...

Soms doen voetballers iets heel goeds voor de fans. Zlatan Ibrahimovic doet het dit keer. Het verhaal: Hajrudin...

Marc Wilmots – voormalig bondscoach van België – deed gisteren een opmerkelijke uitspraak tegenover het Franse ‘L’Equipe’. Wilmots...

Niemand minder dan de opa van Robin van Persie, heeft onder druk van Omroep Brabant, ook aan #persieing...

De kans dat Loris Karius ooit nog onder de lat staat bij Liverpool is na vorige week een...

Rafael van der Vaart en single, dat is als een bakker zonder brood en een Wesley zonder Yolanthe....