Search
Close this search box.
Mark Rutte met een Oranjefan. © Pro Shots

Mark Rutte: ‘We winnen van Spanje’

Iedereen die nog twijfelt aan een overwinning van het Nederlands elftal tegen Spanje, kan gerust zijn. Onze minister-president is overtuigd van een overwinning op de Spanjaarden.

Sterker nog, volgens de premier komen we weer in de finale! “Ik ben een optimist”, zei Rutte na de ministerraad. “Wij gaan die finale halen en dan ga ik erheen.”

Rutte verwacht een overwinning met ‘duidelijk verschil’. Ook zijn collega’s Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie en Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie verwachten dat Nederland gaat zegevieren. “Het wordt spannend, maar Nederland wint met 2-1 en haalt zeker de tweede ronde”, aldus Opstelten.

Vice-premier Lodewijk Asscher deed nog een opvallend ontboezeming. Hij zegt altijd zenuwachtig te zijn voor dit soort wedstrijden en te schreeuwen tegen de televisie. Ascher voorspelt een gelijkspel.

ook interessant

Het fantastische tikki-takkie doelpunt van Arsenal hebben we inmiddels overal voorbij zien komen. Deze aanval van Tottenham Hotspurs,...

Arek Milik wordt gezien als hét aanstormende talent van Polen en heeft daarom de eer om de Poolse...

Er zijn sporters die niet te koop lopen met hun fortuin. Floyd Mayweather is niet één van die mensen....

Als het aan de Belgische zangers van Clouseau ligt moet het oranjelegioen deze zomer tijdens het EK Voetbal...

Ze mag onderbroekenboer Hunkemoller dan verlaten hebben, we zijn nog niet van Sylvie Meis af. Gelukkig maar, want Syl brengt...

We stelden al eerder vast dat EA Sports het niet zo nauw neemt met de looks van Nederlandse...