Search
Close this search box.
Mark Rutte met een Oranjefan. © Pro Shots

Mark Rutte: ‘We winnen van Spanje’

Iedereen die nog twijfelt aan een overwinning van het Nederlands elftal tegen Spanje, kan gerust zijn. Onze minister-president is overtuigd van een overwinning op de Spanjaarden.

Sterker nog, volgens de premier komen we weer in de finale! “Ik ben een optimist”, zei Rutte na de ministerraad. “Wij gaan die finale halen en dan ga ik erheen.”

Rutte verwacht een overwinning met ‘duidelijk verschil’. Ook zijn collega’s Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie en Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie verwachten dat Nederland gaat zegevieren. “Het wordt spannend, maar Nederland wint met 2-1 en haalt zeker de tweede ronde”, aldus Opstelten.

Vice-premier Lodewijk Asscher deed nog een opvallend ontboezeming. Hij zegt altijd zenuwachtig te zijn voor dit soort wedstrijden en te schreeuwen tegen de televisie. Ascher voorspelt een gelijkspel.

ook interessant

Bekijk hier alle exen van Sylvie Meis. Van haar tweede man Niclas Castello, Zlatan, Sami Khedira en een...

Assistent bondscoach was blij met de 3-1 zege van Oranje op Bulgarije en filmde kort na het duel...

Wist je dat Weghorst streng gelovig is en uit een rijke familie komt? Vijf dingen die wil weten...

Ze zijn al jaren onafscheidelijk, maar er lijkt binnenkort een einde te komen aan de voetbalshow van Wilfred...

Het was een indrukwekkend afscheid in Celticpark in Glasgow, waar 60.000 Celtic-supporters afscheid namen van oud-speler Stilijan Petrov....

Ergens een hotelkamer boeken, wat schaarse kleding aantrekken en vervolgens wat foto’s en video’s doorzetten op je sociale...