Search
Close this search box.
Knappe dochter van Mario Been

Knappe dochter van Mario Been ging met André Hazes jr.

Waar Mario Been het zelf meer van zijn humor dan van zijn uiterlijk moet hebben, betovert zijn dochter Jamie Been de wereld wel met haar looks. Inmiddels heeft ze een vaste relatie, maar een aantal jaar geleden scharrelde Jamie nog met André Hazes jr.

Mario Been is al vele jaren gelukkig samen met zijn vrouw Astrid. Samen hebben zij twee kinderen gekregen: zoon Gianluca (33) en dochter Jamie. En vooral de dochter van Mario Been trekt volle zalen. Nadat ze haar havo-diploma had gehaald, schreef ze zichzelf in voor de studie Media en entertainment management aan de Hogeschool INHOLLAND. In vier jaar tijd haalde ze haar bachelor.

Jamie Been is de dochter van Mario Been
©Facebook

Daarna besloot Jamie de televisiewereld in te gaan. Ze werd redactie-assistent bij het programma Hip voor Nop op de EO. Daarbij ondersteunde ze bij de castingdagen, hielp ze het script schrijven, regelde ze BN’ers voor het programma en hielp ze bij het maken daarvan. Ze groeide door als vlogster en vervulde een scala aan baantjes in de jaren daarop. Van Event & Marketing coördinator tot projectmanager en van accountmanager tot presentatrice. Tegenwoordig doet ze verschillende dingen en noemt ze zichzelf ‘TikTok-expert’.

Lees ook: Deze uiterst knappe zangeres is de vriendin van Maduro

Jamie Been is de ex-vriendin van André Hazes jr.
©Facebook

Dochter Mario Been ging met André Hazes jr.

Dat maakt Jamie niet alleen een vrouw met een prachtig uiterlijk en een flinke (aanstaande) erfenis, maar ook nog eens zeer intelligent, creatief en veelzijdig. Dat blijft uiteraard ook niet lang onopgemerkt bij de mannen. Zo zag André Hazes jr. zijn kans in 2019 schoon. De Privé onthulde dat de twee een kortstondig avontuurtje met elkaar hebben gehad. Ze zijn ook hand in hand in het openbaar met elkaar gespot op vakantie in Spanje. Saillant detail: Dré had op dat moment een relatie met Monique Westenberg.

Hazes jr. ontkende alles op Instagram: hij schreef de dochter van Mario Been nog nooit te hebben ontmoet.

Jamie Been ging met Hazes jr.
©Facebook

Huidige vriend Jamie Been

Zo’n player bleek niet de ware te zijn voor Jamie Been. Inmiddels denkt ze haar liefdesgeluk te hebben gevonden met Dylan van Holten. De twee hebben sinds 2022 een relatie. Dylan woont in de Jordaan en Jamie in Barendrecht, maar ze komen regelmatig bij elkaar over de vloer. Treurig maar waar, de knappe dochter van Mario Been is dus weer van de markt.

Jamie Been met haar vriend Dylan van Holten
©Facebook
Dochter van Mario Been is een knappe verschijning
©Facebook
Jamie Been werkt als presentatrice
©Facebook

ook interessant

Van Bommel wist even niet wat hij hoorde, toen hij de vraag kreeg of hij als trainer bij...

Het loont om matties te zijn met Cristiano Ronaldo. Kickbokser Badr Hari is zoals bekend dik met de...

De transfermarkt is weer open en dus zijn de Nederlands clubs weer hard op zoek naar een nuttige...

Max Verstappen is veilig geland in Baku in Azerbeidzjan. De Nederlandse Formule 1 coureur vloog met de privéjet...

Dustin Brown zorgde in de tweede ronde van Wimbledon voor spektakel, door tweevoudig winnaar Rafael Nadal uit te...

De Duitse krant Bild heeft in een artikel van vandaag Portugal-ster Ronaldo flink voor schut gezet. De Duitsers...