Search
Close this search box.
Marieke is de vriendin van Jan Joost van Gangelen

Dit is Marieke, de vriendin van Jan Joost van Gangelen (die hem uit de put hielp)

Wie is toch de vriendin van Jan Joost van Gangelen, die vrolijke labrador van ESPN? Jan Joost is inmiddels dolgelukkig met zijn Marieke, maar het was niet altijd rozengeur en manenschijn. De drukke presentator werd op zijn 33e verlaten door zijn toenmalige vrouw. Na 16 maanden huwelijk!

© Instagram

Dat gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten: uit pure ellende dook Jan Joost het nachtleven in en zat op een dieet van wodka en fastfood. “Na anderhalf jaar pleurde ik volledig in elkaar. Ik was kapot, down the drain, ontheemd en ontzettend mager, wat niet zo gek is als je alleen maar wodka drinkt en ongezond eet”, vertelt hij aan glossy Beau Monde. Hij liet zich opnemen in een kliniek, waar hij weer langzaam de oude werd.

Vriendin van Jan Joost van Gangelen was ernstig ziek

Bij Marieke (43) vond Jan Joost (47) zijn geloof in de liefde terug. Wat weten we zoal over deze blonde schone? Nou, bijvoorbeeld dat ze een voorliefde voor bikinifoto’s heeft, aan de Universteit van Tilburg studeerde en zelfstandig ondernemer is. Ze werkt als psychologe en coach.

We weten óók dat de coronaperiode voor het gezin loodzwaar was. Waar Jan Joost het virus zonder veel problemen doorstond, was dat voor Marieke een heel ander verhaal. Het leek er even op dat het niet goed af zou lopen voor de vriendin van Jan Joost van Gangelen.

“Zij is in totaal zeven weken ziek geweest”, vertelde Jan Joost aan RTL Boulevard. “Ze heeft dus wel koorts gehad, maar niet extreem hoog. En ze was gelukkig niet heel benauwd. Dus ze hoefde niet te worden opgenomen, maar het was echt bizar. Ze had vooral neurologische klachten, zo had ze brandende pijn in haar neus.”

Het herstel verliep zeer moeizaam, maar gelukkig is Marieke er inmiddels weer bovenop. Dit is Marieke Schipper, de vriendin van Jan Joost van Gangelen.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Het is echt waar: Suarez heeft weer iemand gebeten. Tijdens de WK-wedstrijd Uruguay – Italië hapte de sterspeler...

Michiel Kramer: je houdt van hem, of je haat hem. Er zijn in Amsterdam in ieder geval weinig fans van...

In het Oranje-debacle van afgelopen week was Gregory van der Wiel ongetwijfeld een van de grootste blunderaars aan Nederlandse zijde. De...

Het was genieten geblazen voor de Goudse hoofdklasser Jodan Boys, die gisteravond volkomen onverwacht Go Ahead Eagles uit de...

Wij dachten eerlijk gezegd dat PSV-goalie Jeroen Zoet nog steeds gelukkig was met de bevallige Bo Franse, maar...

Meereizen met manlief naar Barcelona, dat is natuurlijk een buitenkansje. De vriendinnen van de Ajacieden Mike van der...