Search
Close this search box.
Mariah Carey voor de rechter om pikantste reden ooit

Mariah Carey voor de rechter gesleept om pikantste reden ooit

Voor de meeste mensen staat de naam ‘Mariah Carey’ synoniem aan een bepaald nummer (iets met ‘Christmas’ en ‘you’. Maar Stella Bulochnikov is getraumatiseerd door de zangeres. De ex-manager van Carey dreigt haar voor de rechter te slepen. Onder andere voor seksuele intimidatie.

De belangrijkste reden waarom Bulochnikov haar voormalige baas aanklaagt: ze zou in haar bijzijn voortdurend naakt hebben rondgelopen. Geen gekke gedachte, want de kleding van Mariah heeft ook in het openbaar (letterlijk) weinig om het lijf.

Het bleef echter niet bij paraderen in evakostuum, want Stella beweert ook dat Carey seksuele handelingen verrichte in dezelfde ruimte.

Daarnaast zou de zangeres contractbreuk hebben gepleegd en haar oud-manager (van 2014 tot 2017) nog een groot geldbedrag verschuldigd zijn, schrijft TMZ. Een officiële dagvaarding heeft Bulochnikov niet laten sturen. Ze probeert haar geld eerst via de normale weg terug te krijgen.

Maar het huidige management van Carey zit er totaal niet mee. “Als er een klacht komt, zullen we ons daar succesvol tegen verdedigen”, laten zij stoïcijns weten.

ook interessant

Het is UIT tussen Ruud Gullit en zijn Mexicaanse liefde Maggie Jimenez. Jimenez werkte als succesvolle tv-kok in...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...

Vanavond speelt Nederland het 8e finale duel tegen Mexico. Het zal geen makkie worden in het warme Fortaleza,...

Nog zeven potjes te gaan en dan kan Feyenoord eindelijk die felbegeerde schaal omhooghouden. Dat is al eventjes...

Luis Suárez heeft voor het eerst in het openbaar gereageerd op de beet die hij vorige week tijdens...

Het AC Milan van Clarence Seedorf heeft gisteren in eigen stadion verloren van Atletico Madrid. De Spanjaarden kregen...