Search
Close this search box.

Alles over de beeldschone Maria Guardiola

Alle voetballiefhebbers kennen uiteraard Pep Guardiola wel. Hij is een van de meest succesvolle trainers van dit millennium. Maar wie je misschien nog niet kent, is zijn dochter. En daar moet snel verandering in komen. In dit artikel lees je alles over Maria Guardiola, de dochter van Pep.

Maria Guardiola is de dochter van Pep Guardiola

Pep Guardiola is alweer heel wat jaartjes samen met zijn vrouw Cristina Serra. Zij ontmoetten elkaar toen ze nog tieners waren. Pep had een bijbaantje als mannelijk model en kwam Cristina tegen in de kledingwinkel van de familie Serra. In München in 2014 ging Pep op zijn knieën voor Cristina en de twee trouwden in Barcelona. Later kregen zij drie kinderen: Maria, Marius en Valentina Guardiola.

Dele Alli is de ex van Maria Guardiola

Leeftijd Maria Guardiola

Over die eerste willen wij het graag hebben. Maria Guardiola werd geboren op 28 december 2000 in Spanje. Dat betekent dat ze op dit moment 23 jaar oud is. En ze heeft duidelijk de genen van haar moeder, want Maria is een echte fashionista. Daarnaast groeide ze de afgelopen jaren uit tot influencer. Met, schrik niet, 115 berichten heeft ze een volgersaantal van ruim 840.000 op Instagram bereikt.

Maria komt dus oorspronkelijk uit Spanje, maar is steeds meeverhuisd met haar vader. Zo heeft ze dus een tijdje in München gewoond en is ze tegenwoordig woonachtig in Londen. Ze spreekt dan ook Spaans, Duits én Engels. Na haar middelbare school in Manchester af te hebben gerond, begon ze aan een studie Fashion Business. In de tussentijd had ze diverse bijbaantjes als Sales Assistent. Inmiddels is ze een leerwerktraject gestart bij DIOR. Verder heeft ze ook nog een contract bij Premier Model Management.

Eigen foundation

En een vader hebben in het voetbalwereldje, dat is natuurlijk mooi meegenomen. Zo kon ze in haar tweede studiejaar stagelopen bij Victoria Beckham, de vrouw van David Beckham. De perfecte manier om de modewereld in te rollen. Zelf zegt ze voornamelijk sterk te zijn in ‘communiceren in diverse talen, teamwerk, besluitvorming, probleemoplossend aanpassingsvermogen en betrouwbaarheid’.

In juli 2021 heeft Maria meegeholpen aan het opzetten van een liefdadigheidsorganisatie. Met haar familie is ze de Guardiola Sala Foundation gestart. Daar is ze momenteel ambassadeur van. Met de foundation hopen de Guardiola’s hun steentje bij te kunnen dragen aan het oplossen van de wereldproblematiek. Ze zetten zich bijvoorbeeld in voor het oplossen van de vluchtelingenproblemen.

Heeft Maria Guardiola een vriend?

En hoe zit het met het liefdesleven van Maria Guardiola? Maria is op dit moment vrijgezel. Deze knappe brunette, die haar kapsel regelmatig blond verft, heeft echter wel een bekend ex-vriendje. In oktober 2021 verschenen er namelijk foto’s van Maria en profvoetballer Dele Alli op het internet. Zoenend op een dakterras ergens in Londen. De twee hebben naar verluidt een kortstondige relatie gehad, maar uiteindelijk ging Dele Alli voor het model Cindy Kimberley.

Bomaanslag in Manchester

In 2018 werden Maria, haar zussen en haar moeder ineens groot nieuws. Zij waren naar een concert van Ariana Grande in Manchester waar op dat moment een bomaanslag plaatsvond, met dodelijke gevolgen. Daar hebben zij de schrik van hun leven gehad. Pep en zijn zoon zaten op dat moment thuis. “Ze (zijn vrouw, red.) belde me, maar de lijn werd heel snel verbroken”, vertelde Pep Guardiola destijds aan BBC 5.

“Ze vertelde me dat er iets was gebeurd en dat ze op dit moment aan het wegrennen waren. Maar ik wist niet wat er was gebeurd.” Nadat de lijn werd verbroken, probeerde hij wel honderd keer opnieuw te bellen, maar ze kregen elkaar niet meer te pakken. Pep stapte direct in de auto om naar het concert te rijden. In de auto kregen ze weer contact. “We hebben heel veel geluk gehad. Veel mensen hebben geleden of het niet overleefd.”

En het is maar goed ook dat Maria dit drama heeft overleefd. Nu kunnen we nog met volle teugen genieten van haar prachtige foto’s.

ook interessant

Homoseksuele voetballers, ze lijken amper te bestaan (op deze schaarse voorbeelden na). Bullshit natuurlijk: spelers die op mannen...

Het lijkt erop dat Ajax een nieuwe shirtsponsor gevonden heeft. De Amsterdamse club is in verregaande onderhandeling met...

Dat er veel mis is bij het gedegradeerde Fulham blijkt wel uit het bericht dat ons vandaag bereikt....

In het najaar van 2008 maakten we voor het eerst kennis met Leslie Keijzer en haar vriendinnen Bo,...

Het is algemeen bekend dat niet bondscoach Rinus Michels, maar Johan Cruijff de tactiek bepaalde bij wedstrijden van...

Wayne Rooney is op weg naar de uitgang bij Manchester United. Op een basisplek kan het icoon niet...