Search
Close this search box.
Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Diego Armando Maradona kwam niet naar Limburg, maar organisator Christian Petermann onthult dat de voetballegende verregaande eisen had voordat hij überhaupt overwoog zijn kop te laten zien in Heksenbergen.

Allereerst was daar het geldbedrag: Maradona zou 12.500 euro krijgen om een strafschop te nemen, en daar kwam nog eens 12.500 bovenop als hij aanschoof bij een liefdadigheidsdiner.

Daarnaast stelde de voormalig stervoetballer bizarre eisen. Zo wenste meneer twaalf first class tickets van Dubai naar Brussel, hetzelfde aantal hotelsuites in het Hilton van Antwerpen, Heineken-bier én Cohibasigaren.

De vreemdste eis van Maradono moet echter nog komen: de organisatie moest zorgen voor vijf blonde vrouwen met niet minder dan cup 85C, maar niet langer dan 1,72 meter. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de geringe lengte van de Argentijn zelf. Wat hij met die dames van plan was wordt niet gespecificeerd, maar valt misschien wel te raden.

ook interessant

Het is alweer even geleden dat de voetbalwereld opgeschrikt werd door het nieuws dat Johan Cruijff ernstig ziek...

We wisten al dat het vriendinnetje van Eredivisie-sensatie Enes Ünal over looks niets te klagen heeft, maar de...

Misschien had je het niet meegekregen, maar René van der Gijp verscheen gisteravond in Voetbal Inside met vrouwenpruik...

Feyenoord heeft vanmiddag een knappe prestatie geleverd door in Eindhoven PSV te verslaan. Joris Mathijsen zette de ploeg...

Het is bijna niet te zien, maar de afgekeurde goal van Messi blijkt achteraf ten onrechte te zijn...

Nathan Rutjes is de Mol! Tunnelvisie of niet, na het checken van deze aanwijzingen en hints lijkt het...