Search
Close this search box.
Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Diego Armando Maradona kwam niet naar Limburg, maar organisator Christian Petermann onthult dat de voetballegende verregaande eisen had voordat hij überhaupt overwoog zijn kop te laten zien in Heksenbergen.

Allereerst was daar het geldbedrag: Maradona zou 12.500 euro krijgen om een strafschop te nemen, en daar kwam nog eens 12.500 bovenop als hij aanschoof bij een liefdadigheidsdiner.

Daarnaast stelde de voormalig stervoetballer bizarre eisen. Zo wenste meneer twaalf first class tickets van Dubai naar Brussel, hetzelfde aantal hotelsuites in het Hilton van Antwerpen, Heineken-bier én Cohibasigaren.

De vreemdste eis van Maradono moet echter nog komen: de organisatie moest zorgen voor vijf blonde vrouwen met niet minder dan cup 85C, maar niet langer dan 1,72 meter. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de geringe lengte van de Argentijn zelf. Wat hij met die dames van plan was wordt niet gespecificeerd, maar valt misschien wel te raden.

ook interessant

De Chileen Alexis Sanchez zal aankomende zomer een van de tegenstanders zijn van Oranje op het WK. Gelukkig...

Een zeer opvallende ‘toeschouwer’ bij het duel tussen Ajax en PAOK Saloniki. Er lijkt namelijk een belchinees op...

Oké, oké: dit is waarschijnlijk geen bewussie, maar het is wel duidelijk dat Memphis Depay nog niet veel indruk...

Een pijnlijke fout van de Canadese autoriteiten heeft het drama met het jeugdige ijshockeyteam nog gruwelijker gemaakt. Eén...

Zijn het bij Ajax de jeugdspelers die in een kwaad daglicht komen te staan, bij Feyenoord is het een...

Gokken op voetbalwedstrijden is razend populair, maar niet alleen bij voetbalkijkers. Ook voetballers zelf zetten wel eens wat...