Search
Close this search box.
Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Maradona wilde vijf vrouwen met Cup C

Diego Armando Maradona kwam niet naar Limburg, maar organisator Christian Petermann onthult dat de voetballegende verregaande eisen had voordat hij überhaupt overwoog zijn kop te laten zien in Heksenbergen.

Allereerst was daar het geldbedrag: Maradona zou 12.500 euro krijgen om een strafschop te nemen, en daar kwam nog eens 12.500 bovenop als hij aanschoof bij een liefdadigheidsdiner.

Daarnaast stelde de voormalig stervoetballer bizarre eisen. Zo wenste meneer twaalf first class tickets van Dubai naar Brussel, hetzelfde aantal hotelsuites in het Hilton van Antwerpen, Heineken-bier én Cohibasigaren.

De vreemdste eis van Maradono moet echter nog komen: de organisatie moest zorgen voor vijf blonde vrouwen met niet minder dan cup 85C, maar niet langer dan 1,72 meter. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de geringe lengte van de Argentijn zelf. Wat hij met die dames van plan was wordt niet gespecificeerd, maar valt misschien wel te raden.

ook interessant

Ook Jérôme Boateng heeft opgelet in de media, want na zijn wissel in de achtste finales ontweek hij...

Hij kreeg twee zoons en vier dochters, al wil één niks met hem te maken hebben. Een overzichtje...

De pers weet het zeker: het is over en uit tussen Barca-voetballer Gerard Pique en zijn beroemde vriendin...

Stephanie Bertram Rose, de appetijtelijke vriendin van Gregory van der Wiel, is te bewonderen in Sports Illustrated. Daar...

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van...

Kenneth Vermeer ligt er tot de winterstop uit met een zware blessure en dat is voor Feyenoorders reden...