Search
Close this search box.
Maradona

‘Maradona wil assistent worden bij Bayern’

Diego Maradona zou graag eens samenwerken met Bayern-trainer Pep Guardiola: “Ik zou hem graag een week lang volgen op training”, zegt Maradona.

De 53-jarige Maradona his lovend over de Duitse Bundesliga. “De Bundesliga beleeft op dit moment een hoogconjunctuur. Ik plaats de Duitse competitie op hetzelfde niveau als de Spaanse Primera Division. Pep Guardiola had als één van de eersten de opmars van het Duitse voetbal opgemerkt en hij heeft dan ook een slimme keuze gemaakt door de stap te zetten.”

De ex-coach van het Argentijnse elftal gaf ook aan gecharmeerd te zijn door Bayern-aanvoerder Philipp Lahm. “Lahm kan op beide flanken uit de voeten en zelfs centraal doet hij het goed”, aldus Maradona. “Overal waar Guardiola hem neerzet, speelt de Duitser uitstekend.”

Lionel Messi moet niet de overstap naar Bayern maken, dat neemt alle spanning weg: “Als Lewandowski en Messi in één ploeg spelen, dan strijden de andere clubs enkel nog om de tweede plaats. Zowel in Duitsland, als in Europa”, denkt ‘Pluisje’. “Ik wil gerust Guardiola’s assistent worden als Bayern Messi zou kopen. Maar ook de transfer van Lewandowski maakt hun ploeg al compleet.”

ook interessant

Moord en brand in Baskenland. Althans, bij het ‘Baskische Instituut voor de Gelijkheid van Mannen Vrouwen’, dat ten...

De grotere invloed vanuit Londen, waar Roman Abramovich zijn zakenvriend Alexander Chigirinsky heeft gevraagd het project Vitesse meer...

Twee doelpunten van Romelu Lukaku verzekerde het Belgische elftal gisteren tegen Kroatië van een plaats op het WK....

Voetballer Samuel Eto’o hoeft zich geen zorgen te maken over geld: in de tijd dat hij voor de...

Soufiane Touzani is terug met zijn Touzani TV en gaat nu ook naar het buitenland. In deze aflevering...

Hij kreeg twee zoons en vier dochters, al wil één niks met hem te maken hebben. Een overzichtje...