Search
Close this search box.
Man sloopt scheidsrechter

Man sloopt scheidsrechter

Het beroep van amateurscheidsrechter blijkt nog altijd bijzonder onveilig te zijn. De arbiter bij de wedstrijd De Fendert 2 – Internos 3 werd dit weekend mishandeld door een boze supporter.

Op het moment dat hij wilde vertrekken vanaf de parkeerplaats, werd de scheids van zijn motor getrokken en geslagen en geschopt. Het slachtoffer kwam er nog redelijk goed vanaf: hij liep een snee aan zijn lip en gekneusde ribben op.

De voorzitter van De Fendert is zeer verrast door het incident, omdat de wedstrijd rustig verliep. “We verloren de wedstrijd na penalty’s, maar er was op veld geen enkele vorm van agressiviteit”, laat de clubbaas weten. “Niet tussen spelers en niet tussen supporters. Het slaat nergens op wat er is gebeurd. Zoiets hebben we hier nog nooit meegemaakt.”

Wie verantwoordelijk is voor de laffe daad, weet de voorzitter nog niet precies. Een verdachte is na verhoor door de politie weer vrijgelaten.

ook interessant

Er gebeurt altijd wat als Hans Kraay jr. in de catacomben aanwezig is. Dat bleek gisteravond maar weer,...

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014: Mexico heeft in een spannend duel met 1-0 gewonnen van Kameroen. Beide...

Gisteren werd het duel West Ham United-Manchester United gespeeld. The Hammers speelden hun laatste wedstrijd ooit op Upton Park en...

Hij verschijnt wekelijks voor de camera, maar de vrouw van Dusan Tadic is een goed bewaard geheim. We...

De jarenlange vete tussen Sylvie Meis en Sabia Engizek (beiden ex-lovers van Rafael van der Vaart) heeft een...

Siem de Jong en enkele andere spelers uit de eredivisie hebben tijdens de training de afgelopen tijd opzichtig...