Search
Close this search box.
Adam Maher

‘Maher wordt geen balafpakker’

Het gaat niet zo lekker met Adam Maher bij PSV. De middenvelder, afgelopen zomer met veel bombarie naar Eindhoven gehaald, zit inmiddels zelfs op de bank bij de Eindhovenaren. Voorlopig lijkt er op het middelveld van PSV geen plek voor Maher, aangezien Cocu tevreden is over het trio Schaars-Park-Hiljemark. En dan komt ook Wijnaldum binnenkort nog terug van een blessure.

Cocu heeft de creativiteit van Maher blijkbaar niet nodig: “Ik denk dat wij sowieso voldoende creativiteit in de ploeg hebben. Een speler als Ji-sung is niet alleen een speler die hard werkt, maar ook iemand die op hoog niveau voetbalt en snel de oplossing ziet. En Stijn Schaars kan ook niet alleen maar betiteld worden als een harde werker. Hij is ook een voetballende middenvelder.”

En dus de vraag, wat moet er met Maher gebeuren? “Het is niet de bedoeling om van Adam Maher een balafpakker te maken”, aldus Cocu. “Je moet beoordeeld worden op de kwaliteiten die je hebt. Adam heeft goede wedstrijden gespeeld, maar er zijn ook dingen die beter moeten. Uiteindelijk kijk je als staf naar het totaalplaatje van het elftal.”

ook interessant

Het gaat niet zo lekker met Fortuna Sittard. De Jupiler League-club zit in financieel zwaar weer en moet...

En een compleet nieuwe vorm van SM is geboren. In een Belgische promotiecampagne voor zaalvoetbal spelen enkele heren...

Max Verstappen is de Cristiano Ronaldo van de Formule 1, en dan hebben we het effe niet over...

Zelfs als je niets met pijltjesgooien hebt zal het je niet ontgaan zijn: Michael van Gerwen veroverde gisteravond...

Bayern München is al een maandje kampioen, maar vierde de titel gistermiddag nog even op gepaste Duitse wijze....

De tijd vliegt! Het is alweer vier maanden geleden dat er weinig fraaie berichten verschenen over Anthony Martial,...