Search
Close this search box.

Maak kennis met de knappe vriendin van Wim Kieft

Wim Kieft heeft zware jaren achter de rug. Zijn alcohol- en drugsverslaving hadden niet alleen invloed op zijn privéleven, maar specifiek ook op zijn relatie. Na een break-up van enkele jaren is hij weer terug bij zijn oude liefde. Dit is Suzanne Martens, de vriendin van Wim Kieft.

Vriendin van Wim Kieft
© Pro Shots

En blonde adonis, die ook nog eens profvoetballer is. Wim Kieft hing in zijn periode bij Ajax bij veel Nederlandse tienermeisjes boven het bed. Zijn eerste grote liefde heette Sylvia, een donkere vrouw waarmee hij later ook trouwde. Ze kregen samen drie kinderen: zoon Robbin, waarmee hij geen contact meer heeft en dochters Mattia en Mauri.

Suzanne Martens, vriendin van Wim Kieft
© Facebook: Suzanne Martens

De drugsverslaving van Kieft was de reden voor Sylvia om later van hem te scheiden. Zijn volgende vlam luistert naar de naam Suzanne Martens, maar ook deze relatie liep stuk vanwege zijn verslaving. Dat Suzanne diep in het hart zat bij Kieft, werd wel duidelijk uit het feit dat hij zich op de dag dat Suzanne de relatie verbrak, direct aanmeldde bij een afkickkliniek.

Suzanne Martens, vriendin van Wim Kieft
© Facebook: Suzanne Martens

Suzanne had echter geen trek meer in een relatie met een drugsverslaafde en hield afstand. In de tussentijd is Kieft nog even samen geweest met Dagmar Zuiderbaan, destijds zijn visagiste bij Sport1. Ondanks dat het Kieft lukte om helemaal clean te raken, was die relatie geen lang leven beschoren.

Dagmar Zuiderbaan, voormalig vriendin van Wim Kieft
Dagmar Zuiderbaan © Pro Shots

Dat Kieft voortaan van de cocaïne af kon blijven, zorgde ervoor dat hij en Suzanne de draad weer oppakten. Het duo is inmiddels alweer enkele jaren bij elkaar en heeft zelfs samen een huis van meer dan een miljoen euro gekocht in Haarlem. Suzanne zat op school in Bilthoven, maar maakte vervolgens naam als model van Close Models.

Ze is 1.73 meter lang en heeft bruin haar. Suzanne houdt van kunst, mode, theater en voeding, een beetje de lifestylekant op. Kieft en Suzanne hebben ook samen een dochter: Feline. Sinds Kieft zijn eigen leven weer een beetje op de rails heeft, is ook hun relatie weer als vanouds. Suzanne lijkt ons in ieder geval reden genoeg om de witte poeder links te laten liggen.

Suzanne Martens, vriendin van Wim Kieft
© Facebook: Suzanne Martens
Suzanne Martens, vriendin van Wim Kieft
© Facebook: Suzanne Martens

ook interessant

Manchester United is gisteren ontsnapt aan een vliegtuigramp. Toen de ploeg van Robin van Persie, die er overigens...

Het idee om de Formule 1 terug naar Nederland (Zandvoort) te halen is haalbaar. Dat is gebleken uit...

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur...

Het eerste elftal van Dalkurd FF is aan de dood ontsnapt. Het voltallige team was namelijk voornemens de...

In het veld kennen we Wout Weghorst als een wispelturige en niets ontziende spits, maar hij houdt er...

In Spaanse media circuleert een treurig bericht over Johan Cruijff. De beste Nederlandse voetballer aller tijden zou lijden...