Search
Close this search box.
Lyon-trainer maakt gehakt van Memphis

Lyon-trainer maakt gehakt van Memphis

Nog niet iedereen is overtuigd van de wederopstanding van Memphis Depay. Zijn coach bij Olympique Lyon bijvoorbeeld. Volgens het Franse RMC Sport zou Bruno Genesio zijn pupil voor de ogen van zijn teamgenoten te kijk hebben gezet met een cynische speech.

Depay had eerder geklaagd over het feit dat hij het moet doen met een rol als invaller bij de Franse club. Genesio bood in een toespraak zijn ‘excuses’ aan. “Ik wil me verontschuldigen, Memphis”, sprak de trainer. “Sorry voor de keren dat je te laat kwam, zoals bijvoorbeeld afgelopen zomer. Sorry voor de outfits die je draagt, die helemaal niet van de club zijn. En ook mijn excuses voor je warming-up in Angers.”

Memphis zou in Angers alleen op de bal hebben gezeten tijdens zijn warming-up. Ook was hij afgelopen zomer te laat terug van vakantie. Het wil dit seizoen dan ook minder vlotten met de oud-PSV’er dan afgelopen seizoen, toen hij goed was voor 22 doelpunten. Deze jaargang blijft hij vooralsnog steken op drie. Daar staat tegenover dat de aanvaller in het nieuwe Oranje van Ronald Koeman wel belangrijk is.

 

ook interessant

Hij komt soms over als doctorandus professor Bosz, maar Peter Bosz is een van de betere Nederlandse trainers...

Sergio Aguero is alweer even geblesseerd en heeft dus tijd zat om het terrein van Manchester City eens...

Het goede huwelijk tussen Arjen Robben en Pep Guardiola heeft een klein deukje opgelopen. De Nederlandse vleugelspeler wilde...

We weten allemaal dat Kevin Strootman nogal een pestkop kan zijn in het veld, en dat was Paul...

Badr Hari kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet, omdat hij op...

Dat Wesley dikke mazzel heeft met Yolanthe weten we allemaal. Nu uw aandacht voor het jongere zusje van...