Search
Close this search box.

Alles over Luna Stevens + Meest Naakte Foto’s

In Nederland doen we weleens lacherig over onze zuiderburen. Na vandaag weet je wel beter. Want ook in België hebben ze veel mooie dingen. Wat te denken van Luna Stevens? Deze influencer maakt haar vele volgers dagelijks helemaal wild met de meest prachtige kiekjes. In dit artikel lees je alles over Luna Stevens.

 Luna Stevens is model

Luna Stevens is geboren op 17 april 1996. Dat betekent dat ze op dit moment 28 jaar oud is. Ze komt oorspronkelijk uit het Limburgse Hasselt, heeft meerdere jaren in studentenstad Leuven gewoond, maar is inmiddels weer teruggekeerd naar Hasselt. Als ze al thuis is tenminste, want Luna is meer op reis en op vakantie dan dat ze in België te vinden is. ‘We like warm winters’, zegt ze daar zelf over. En geef haar eens ongelijk!

 Luna Stevens lingerie

En het mooie is: dat hoeft ze allemaal niet zelf te betalen. Luna is een heuse influencer en heeft bijna 300.000 volgens op Instagram. En wij hebben het vermoeden dat haar volgers uit 90 procent mannen en 10 procent lesbiennes bestaan, want de content die ze plaatst, is zeker niet mis. Niet alleen vinden we meer foto’s van haar in bikini dan in normale kleding, maar ze schroomt er ook nog eens niet voor om al haar kleren uit te trekken. Topless foto’s, foto’s zonder ondergoed aan en volledig naakte foto’s, Luna is er niet vies van.

 Luna Stevens in binikin

Luna Stevens succesvol influencer

Dat zorgt ervoor dat ze van haar sociale media bijhouden haar baan kan maken. “Omdat ik veel volgers heb, betalen bedrijven me om reclame te maken”, vertelde ze in een interview met Het Beste Van Limburg. Zo sloot ze al sponsordeals met bedrijven als BALR, MAC en Ubisoft. Wat ze daar exact mee verdient, houdt ze liever geheim. Maar hoe schaarser de kleding, hoe meer het oplevert. “Het hangt er ook vanaf of je kleren aan hebt, of in bikini bent… Vaak mogen we ook naar het buitenland. Zo ben ik weleens bij Yolanthe Cabau op Ibiza geweest voor een promotievideo.”

 Luna Stevens in badkleding

Luna heeft een heel relaxed leventje. Clubs en strandbars in het buitenland betalen haar vlucht en verblijf om een fotootje te plaatsen of een avondje op de dansvloer te komen staan. En dat is nou precies wat Luna het liefst doet. Al van jongs af aan is dansen een van haar grote hobby’s. Ze had dan ook al vroeg de ambitie om op grote podia te staan en beroemd te worden. Zo was ze op jonge leeftijd al te zien in videoclips en reclamespotjes. “Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, ben ik erg gesteld op mijn privacy.”

 Luna Stevens Belgische influencer

Lingeriemerk Moon by Luna

Dat zou je inderdaad niet zeggen, voor iemand die zich letterlijk helemaal blootgeeft op sociale media. Maar met haar lichaam laten zien, daar heeft ze absoluut geen moeite mee. “Dat is wie ik ben. Ik ben een uitdagend persoon en voel me graag sexy. Ik wil dat de dingen in mijn leven een beetje spicy zijn, daar is niets mis mee. Ik ben trots op mijn lichaam en vind dat mensen dat best mogen zien. Dat geeft me ook zelfvertrouwen.” Dat heeft uiteraard ook eer keerzijde. “Ik erger me vooral aan de vieze berichten en foto’s die ik krijg van mensen. Als het echt te erg is, rapporteer ik ze ook. Onlangs vroeg iemand me nog of ik gebruikte sokken wilde opsturen.”

Verder blijkt Luna ook een succesvol onderneemster. Ze heeft haar eigen lingeriemerk opgericht en is daar uiteraard zelf het trotse model van. Moon by Luna werd dan ook een groot succes. “Het was angstig afwachten of het aan zou slaan, zeker omdat mijn volgers voornamelijk mannen zijn. Maar die zorgen bleken helemaal niet nodig. De vraag is haast niet bij te houden. Dit succes had ik nooit verwacht.”

Heeft Luna een vriend?

Luna is op dit moment vrijgezel. Ze was een tijdje samen met profvoetballer Sandy Walsh, speler van KV Mechelen. Lange tijd was ze dus een van de knapste voetbalvrouwen ter wereld, maar de relatie is inmiddels over en Luna heeft nog geen nieuwe vlam kunnen vinden. De vrouw waarmee ze op veel foto’s erotisch poseert, is overigens niet haar nieuwe vriendin, maar zus Lenthe.

Luna Stevens op OnlyFans

Wanneer de foto’s hieronder van Luna nog niet genoeg zijn, dan kan je altijd nog een kijkje nemen op haar Onlyfans waar ze dagelijks actief op is. Voor €19 per maand ben je zoet!

luna stevens onlyfans

Meest naakte foto’s van Luna Stevens

En dan een klein roffeltje voor het hoogtepunt van dit artikel. Tijd om de meest naakte foto’s van Luna Stevens te bekijken. Toch wel goed dat ze ‘er geen probleem mee heeft’ om haar lichaam te showen.

Naaktfoto's Luna Stevens

ook interessant

Meestal wordt er vooraf een kaart uitgedeeld bij een penalty, maar dit keer werd de penaltynemer zelf bestraft....

Vanavond is het de beurt aan Duitsland om te knallen op het WK 2014. De wedstrijd tegen Portugal...

Daley Blind heeft een uitstekend WK gespeeld, maar is nog niet echt in het transfernieuws voorbij gekomen. Tot...

Waylon heeft, om in voetbaltermen te spreken, erg zwaar geloot in de halve finale van het Eurovision Songfestival....

Pitspoezen zijn onlosmakelijk verbonden met het autoracen. De mooie dames fleurden jarenlang menig circuit op, maar daar maakt...

Net als veel Argentijnen is Barcelona-trainer Gerardo Martino overtuigd katholiek. Voordat hij met zijn ploeg naar Amsterdam vertrok...