Search
Close this search box.
Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku

Lukaku regelt beeldschone dochter van Nederlandse presentator

Afgaande op de gesprekken die Harry Mens wekelijks met Willem van Hanegem voert, heeft hij net zoveel verstand van voetbal als van interviewen. Misschien kan de Business Class-presentator wat bijleren van Romelu Lukaku, want de Everton-spits schijnt Mens’ dochter te daten.

Privé weet dat het tweetal elkaar heeft ontmoet op Miami, waar Lukaku op vakantie was en Sarah Mens stage liep. Dat is drie maanden geleden en het zou inmiddels dik aan zijn.

Harry heeft in ieder geval warme woorden voor zijn kersverse schoonzoon. “Ik heb leuke en aardige verhalen over die jongen gehoord, maar ik heb hem nog niet ontmoet”, aldus de markante tv-man. “Hopelijk zal dat snel gebeuren.”

Mens heeft voldoende dochters om uit te kiezen, want hij heeft er maar liefst vijf (uit drie relaties). Twee van die meiden hebben zelf ook al kinderen.

De 21-jarige Sarah heeft haar Instagram-profiel zorgvuldig afgeschermd, maar we hebben toch een handjevol foto’s van de bevallige dame weten op te duikelen.

Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku
© Instagram
Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku
© Instagram
Sarah Mens vriendin Romelu Lukaku
© Instagram

ook interessant

Barcelona verloor gisteravond met 1-0 van Granada en daar kon ook Neymar niets aan veranderen. De aanvaller zette...

Met meer dan een half miljard(!) verkochte exemplaren wereldwijd is de kans groot dat je wel eens een...

Al bijna een miljoen keer bekeken op YouTube: een dikke straatvoetballer die op indrukwekkende wijze de bal hooghoudt....

Voor sommige Mexicaanse voetbalfans is het wel heel lastig om de WK-uitschakeling tegen Oranje te verwerken. De omstreden winnende...

Het was een oersaaie avond in Madrid, waar Chelsea Atletico Madrid op een 0-0 stand wist te houden....

Het WK nadert en daar springt ook game-fabrikant EA traditiegetrouw op in. Het bedrijf brengt vandaag een demo...