Search
Close this search box.
Lozano's Mexico bereidt zich voor op WK met gigantische orgie

Zo dan! Lozano’s Mexico bereidt zich met gigantische orgie voor op WK

Een WK voetbal is niet compleet zonder een schandaaltje hier en daar. Een groot aantal spelers van de Mexicaanse ploeg blies vorige week wat stoom af voor het eindtoernooi. Met 30(!) prostituees!

Het seksfeest vond plaats vlak voordat het team afreisde naar Europa. Een Mexicaans tijdschrift kiekte de aankomst van enkele spelers. Op de foto’s zien we bijvoorbeeld Benfica-spits Raul Jimenez en Standard Luik-doelman Guillermo Ochoa. Ook de broers Jonathan en Giovani dos Santos van LA Galaxy waren present. Voor zover bekend werd PSV’er Hirving Lozano niet gespot.

https://twitter.com/IanSelley/status/1004253732719083520

Geen straf

De aanwezige spelers hoeven trouwens niet te vrezen voor sancties. “Ze hebben geen training gemist en namen in hun vrije tijd deel aan dat feest”, laat bondsvoorzitter Guillermo Cantu weten. “Een vrije dag is een vrije dag. Dat zijn de risico’s die je neemt als je vrij bent.”

Het is niet voor het eerst dat de Mexicaanse ploeg op deze manier in het nieuws komt: in 2010 en 2011 werden soortgelijke feesten georganiseerd.

ook interessant

Luxemburg mag dan een steenworp van Nederland vandaan liggen, we horen bar weinig over het dwergstaatje. Hoog tijd...

Een hilarische misser in de Europa League! Het Russische Krasnodar neemt het op tegen het Hongaarse Diosgyor, als...

De Vlaamse band Triggerfinger staat zaterdag 18:00 op muziekfestival Rock Werchter, maar laat dat nou toevallig om dezelfde...

De Argentijnse middenvelder Marcos Gelabert laat zijn directe tegenstander alle hoeken van het veld zien met een paar...

Aaawh, wat een schatje. Toch? Nou, pas maar op: dit 18-jarige blondje behoort in Rio de Janeiro tot...

Het blijkt in de genen te zitten! Dit zijn de minstens zo knappe zussen van Jutta Leerdam....