Search
Close this search box.
Knipsel

Louis van Gaal krijgt eigen film

Onze bondscoach krijgt zijn eigen film. Dat heeft A-Film Producties vandaag laten weten. Het project, met de werktitel ‘Louis’, wordt gemaakt in directe samenwerking met Louis van Gaal en de KNVB. De bondscoach zal zelf de regie op zich nemen, maar wordt wel bijgestaan door een professionele regisseur. Louis wil zelf de hoofdrol spelen in de film over zijn leven.

De film, gebaseerd op Louis’ sportieve successen, zal voor aanvang het WK klaar moeten zijn en bevat memorabele momenten als de “Ben ik nou zo slim, of zijn jullie nou zo dom”-quote en balkonscene bij het kampioenschap van Bayern München. Het fiasco voorafgaand aan het WK 2002 zal niet te zien zijn, zo is contractueel vastgelegd. Louis van Gaal laat in een reactie weten zich te verheugen op het maken van de film: “Eindelijk zullen de mensen de waarheid te zien krijgen in deze speelfilm. Zoals ik het zal regisseren en spelen, zo is het echt gegaan.”

Wie de rol van Truus, Louis’ vrouw gaat spelen is nog onbekend. “Wie weet bel ik Wesley wel even voor Yolanthe,” grapt de trainer. Van Gaal heeft ook al visuele ideëen voor de film. “In grijstinten zou mooi zijn,” aldus de oefenmeester. “Truus en ik kijken graag naar vroege films als Casablanca. Zo worden ze niet meer gemaakt tegenwoordig.”

ook interessant

Het hing in de lucht, maar nu is het een feit: David Moyes is weg bij Manchester United....

Het ging een paar keer uit tussen Neymar en zijn modellenvriendinnetje Bruna Marquezine, maar de tortelduifjes zijn écht weer...

Of het puntverlies van Ajax alleen te wijten was aan Lamprou valt te betwijfelen. Toch lijkt iedereen het...

Er zijn van die weetjes die niet eens voorbij komen in een quiz, omdat ze te gemakkelijk zijn....

Over een open deur intrappen gesproken: Marko Grujic, Liverpool-huurling, stelt een ware vrouwenmagneet te zijn sinds hij Premier League-speler is. “Ik...

Er zitten uiteraard veel voordelen aan een traingskamp in Florida: de zon schijnt er altijd en je kunt een cooling...