Search
Close this search box.
Lotte walgt van Gijp

Loretta walgt van Gijp: “Viespeuk. Wordt bijna ranzig hierdoor”

De jaarlijkse traditie van Koffietijd is opvallend. Het ochtendprogramma waagt zich deze week weer aan een zogenaamde ‘Week van de Vagina‘ en dat bleef ook in Voetbal Inside niet onbesproken.

Je zou het niet verwachten, maar op een of andere manier viel het gesprek plotseling op de ‘flamoes’ van Loretta Schrijver, één van de presentatrices van Koffietijd. “Daar moet je hem niet insteken”, gierde Gijpie. “Dan krijg je hem er niet meer uit. En je bent gelijk je horloge kwijt.”

Het valt te raden dat die grap niet héél erg werd gewaardeerd door de dames, die er in hun programma uitgebreid op terugkwamen. “Dit zijn toch de mannen die het meteen weer verpesten hè”, vond Loretta. “Ze zetten vrouwen dus meteen weg als… het wordt bijna ranzig daardoor.”

De presentatrice zei Johan Derksen niets kwalijk te nemen, maar heeft Gijp niet hoog zitten. “Meneer Geep of Gijp, of hoe die ook heten mag, dat is wel een viezerikje hè. Dat is een viespeuk.”

Tja. Zit wat in.

ook interessant

Peter Mangs was van plan om Zlatan Ibrahimovic te vermoorden. Dat vertelt de serieschutter van Mälmo in zijn...

Bizarre taferelen in Maribor, waar de thuisclub het opneemt tegen Spartak Moskou. Supporters van de Russische club misdragen...

Ricardo Kishna maakte een veelbelovende start bij Ajax, maar meer dan dat werd het niet; de linksbuiten besloot...

Het is koploper Ajax vanmiddag tegen FC Utrecht niet gelukt om de afstand op de concurrentie met drie...

Maradona, eat your heart out! De 21-jarige Arthur Maia van het Braziliaanse America RN begint net buiten de...

Waar woonde jij toen je 21 jaar oud was? Een goor studentenhuis waarschijnlijk, of lekker bij papa en...