Search
Close this search box.
Cambuur

Lodeweges per direct weg bij Cambuur

SC Cambuur neemt per direct afscheid van trainer Dwight Lodeweges. De trainer heeft de clubleiding dinsdag laten weten het seizoen in Friesland niet af te maken.

Maandag werd bekend dat Dwight Lodeweges komende zomer vertrekt naar Cambuurs aartsrivaal SC Heerenveen. De fans reageerden daar vandaan woedend op. Een groep van tweehonderd boze supporters waren bij het stadion aanwezig. Van de protesterende groep fans drong een groepje van dertig man het stadion via de hoofdingang binnen.

Lodeweges besloot daarom naar binnen te vluchten. Assistent-trainer Henk de Jong ging het gesprek aan met de groep, waarna de rust terugkeerde.

Door alle commotie rondom het aangekondigde vertrek naar Heerenveen is er volgens Lodeweges een onwerkbare situatie ontstaan die destructief is voor zowel de club als de prestaties van het eerste elftal. Henk de Jong, Jan Bruin, Sandor van der Heide en René Grotenhuis maken het seizoen af als technische staf.

ook interessant

Een bijzonder verhaal uit Nigeria, waar een Argentijnse man claimt dat Lionel Messi zijn leven heeft gered! Santiago...

Jean-Paul Boëtius is een straatvoetballer in hart en nieren en dat bracht Youtuber Touzani er toe de Feyenoorder...

Het blijkt in de genen te zitten! Dit zijn de minstens zo knappe zussen van Jutta Leerdam....

Hij was de gedoodverfde winnaar van de gele trui in de openingsrit van de Tour de France, maar...

Bröndby-speelster Theresa Nielsen heeft via Instagram weer eens van zich laten horen. De speelster van de Deense club...

Een fantastische prestatie van wielrenster Annemiek van de Vleuten op het WK in Bergen. Ze won de tijdrit...