Search
Close this search box.
Lizanne van Zutven, de vriendin van Luuk de Jong

Dit is de beeldschone vriendin van Luuk de Jong

Waar broer Siem al jaren samen is met één en dezelfde vrouw, was Luuk de Jong minder standvastig in de liefde. De spits was lange tijd met een dame uit zijn thuisstad in het oosten des lands, maar schoof die aan de kant. De PSV-spits stond daarna bekend als vrijgezel en zijn Tinder-profiel lekte zelfs uit (inclusief mierzoete bio). Maar Luuk (31) vond de liefde in 2016: Lizanne van Zutven is de vriendin van De Jong.

De vriendin van Luuk doet niet aan Insta, en alles wat we over haar kunnen vinden komt van haar verouderde Facebook-pagina en LinkedIn-profiel. Daaruit kunnen we opmaken dat Lizanne (32) uit Veghel komt en fysiotherapeut van beroep is.

Wat we ook weten is dat Lizanne met Luuk meereisde toen hij zijn transfer van PSV naar Spanje maakte. Ze woonden in Sevilla eerst samen met labrador Blue, maar gezinsuitbreiding volgde in 2021. Lizanne beviel in maart van dat jaar van zoontje Cody. Cody de Jong kreeg afgelopen lente gezelschap van broertje Finn.

Vriendin Luuk de Jong
© Instagram

In onderstaande video zie je het trotse gezinnetje in actie bij Luuk’s presentatie in Barcelona: vrouwlief Lizanne neemt foto’s terwijl De Jong zijn pasgeboren zoontje in de armen neemt.

Wat weten we nog meer over het liefdeskoppel? Bijzonder weinig, behalve dat ze elkaar uit het uitgaansleven kennen. Hoog tijd voor wat foto’s, dachten wij zo.

Meer over Luuk de Jong en PSV

Vriendin van Luuk de Jong
© Facebook
Lizanne van Zutven, vriendin Luuk de Jong
© Facebook
Lizanne is de vriendin van Luuk de Jong
© Instagram
Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong
© Facebook

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

Louis van Gaal had nog één droom: trainer worden in de Premier League. Die droom is sinds zijn...

Alle steun voor Kenneth Vermeer ten spijt, enkele Eredivisie-supporters wisten zich weer niet te gedragen dit weekend. We...

Het leven van een Ajax-dame gaat niet over rozen. Zo meldde aanvaller Desiree van Lunteren gisteren dat ze...

Het is wat: je profiteert van een keepersfout en bent gelijk wereldberoemd in Nederland. Dat overkwam VVSB-aanvaller Maikey Parami, die...

Feyenoord-fans hebben het de laatste weken liever niet over hun eigen club, dus wordt de focus maar verlegd naar de...

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren...