Search
Close this search box.

Lisandro Martinez neemt zijn bloedmooie vriendin mee naar Amsterdam

Deze tropische verrassing uit Argentinië vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Zoals dat wel vaker het geval is met Zuid-Amerikaanse aanwinsten, is de 24-jarige Martinez reeds voorzien van een rondborstige metgezel. Muri Lopez Benitez is de vriendin van Martinez.

Het is dik aan Muri, zo maken we op uit een Instagram-post van de kersverse Ajacied. “Gefeliciteerd, mijn koningin”, schrijft de Argentijnse international bij een hartverwarmende video van het stel. “Ik had de dag graag met je door willen brengen, maar ik weet dat je omringd wordt door goede mensen. Ik houd van je en je hebt mijn leven veranderd.”

© Instagram

Aawh. Muri heeft zelf ook Insta en daar verblijdt ze haar volgers dagelijks met selfies. Ze maakte afgelopen zondag een uitzondering. Toen debuteerde haar vriend immers voor Ajax en was Muri in het stadion aanwezig. Ze plaatste een video van de opkomst van de elftallen. Of het om een bezoekje ging, of dat Muri ook écht in Amsterdam gaat wonen is niet duidelijk.

Maar stiekem zitten jullie natuurlijk te wachten op die selfies. Begrijpen we best. Hieronder een mooie selectie van Muri Lopez Benitez, de vriendin van Lisandro Martinez.

Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin van Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram

ook interessant

22 lentes jong is die pas, de Limburgse revelatie Perr Schuurs. Marc Overmars was er als de kippen...

Carlijn Achtereeke zette een geweldige rit neer op de 3.000 meter. Ben je stiekem een beetje verliefd geworden...

Dat kon Joël Veltman wel even gebruiken na dat pijnlijke puntverlies tegen FC Utrecht. Zijn vrouw Naomi is...

Arjen Robben kan aanstaande vrijdag mogelijk weer in Bayern-shirt bewonderd worden. De aanvaller is volgens het ANP hersteld...

Het zit FIFA-baas Sepp Blatter niet lekker dat er nog zes WK-stadions afgebouwd moeten worden in Brazilië. Drie...

Met één schamel puntje uit drie wedstrijden gaat het nog niet erg lekker met het Fenerbahce van Dick...