Search
Close this search box.

Lisandro Martinez neemt zijn bloedmooie vriendin mee naar Amsterdam

Deze tropische verrassing uit Argentinië vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Zoals dat wel vaker het geval is met Zuid-Amerikaanse aanwinsten, is de 24-jarige Martinez reeds voorzien van een rondborstige metgezel. Muri Lopez Benitez is de vriendin van Martinez.

Het is dik aan Muri, zo maken we op uit een Instagram-post van de kersverse Ajacied. “Gefeliciteerd, mijn koningin”, schrijft de Argentijnse international bij een hartverwarmende video van het stel. “Ik had de dag graag met je door willen brengen, maar ik weet dat je omringd wordt door goede mensen. Ik houd van je en je hebt mijn leven veranderd.”

© Instagram

Aawh. Muri heeft zelf ook Insta en daar verblijdt ze haar volgers dagelijks met selfies. Ze maakte afgelopen zondag een uitzondering. Toen debuteerde haar vriend immers voor Ajax en was Muri in het stadion aanwezig. Ze plaatste een video van de opkomst van de elftallen. Of het om een bezoekje ging, of dat Muri ook écht in Amsterdam gaat wonen is niet duidelijk.

Maar stiekem zitten jullie natuurlijk te wachten op die selfies. Begrijpen we best. Hieronder een mooie selectie van Muri Lopez Benitez, de vriendin van Lisandro Martinez.

Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin van Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram
Vriendin Lisandro Martinez
© Instagram

ook interessant

We hopen met z’n allen dat Max Verstappen dit weekend uitblinkt op het circuit, en misschien een beginnetje...

Er komt maar geen eind aan de soap rondom Rafael, Sylvie en Sabia. Sylvie zou namelijk niet de...

Als het aan de KNVB ligt spelen Ajax en Feyenoord volgend weekeinde tegelijkertijd. Dit omdat beide duels beslissend...

Arek Milik wordt gezien als hét aanstormende talent van Polen en heeft daarom de eer om de Poolse...

Onderstaande, Poolse equivalent van Helene Hendriks wilde niet zomaar een simpel interview met een motorcrosser doen, maar had...

Dankzij zijn rake vrije trap veroverde FC Barcelona in 1992 de eerste Europa Cup 1, en dat levert...