Search
Close this search box.
messi-gaat-fifa-17-haten

Lionel Messi showt bizarre tattoo

Lionel Messi heeft nog verder afstand gedaan van het nuchtere imago waarvoor hij vroeger zo werd geprezen. De ooit zo ‘normale’ Messi besloot de afgelopen jaren zijn levensstijl drastisch te veranderen. Veel kenners schuiven de oorzaak in de voeten van Neymar, die met zijn buitengewone persoonlijkheid ‘s werelds beste voetballer zou hebben beïnvloed.

Tijdens een training van het Argentijns elftal doen de fotografen wederom een opzienbarende ontdekking op het lichaam van Messi. Waar eerst een zwaard met vleugels prijkte op zijn linkeronderbeen, is nu een grote zwarte ‘sok’ te zien. Alleen zijn karakteristieke rugnummer 10, een voetbal en de handjes van zijn oudste zoon Thiago zijn nog zichtbaar in de zee van inkt.

De nieuwe huidversiering leidde tot ontzettend veel kritiek op sociale media, vooral bij oud-Manchester United speler Eric Cantona. De legendarische vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar noemde Messi een ‘poor man’s Justin Bieber’. Ook wij zijn nog niet overtuigd, wat jullie?

copyright-proshots-1428200

 

ook interessant

Pornhub staat bekend als dé plek waar je terecht kunt voor vieze filmpjes. Gek genoeg denken mensen dat ze er...

De film United Passions heeft bij de première in Los Angeles wel 2 bezoekers mogen verwelkomen. De één...

En opnieuw is er een Nederlandse trainer ontslagen dit seizoen. Gert-Jan Verbeek moet net voor het einde van...

Twee seizoenen lang verguisd en dan de winnende maken, het kroonde Mike van der Hoorn tot cultheld van...

Oud-PSV’er Alex heeft zich in een Frans programma van Canal+ uitgesproken tegen homoseksualiteit. Volgens de krant Le Parisien...

Ajax is de laatste jaren allesbehalve zachtzinnig omgesprongen met de felbegeerde kampioensschaal. In het feestgedruis viel het zilverwerk...