Search
Close this search box.
United Passions

Liefst 2 bezoekers voor FIFA-film bij première

De film United Passions heeft bij de première in Los Angeles wel 2 bezoekers mogen verwelkomen. De één was een enorm voetbalfan en de ander was nieuwsgierig naar de film.

De film gaat over de 3 voormalige FIFA voorzitters Jules Rimet, Joao Havelange en Sepp Blatter met in de hoofdrol Tim Roth, Sam Neill en Gerard Depardieu en heeft 24 miljoen dollar gekost. 20 miljoen daarvan werd bekostigd door de FIFA zelf.

Op de vraag waarom producent Screen Media Films de film nu uitbracht in de VS terwijl de FIFA in een grote crisis zit werd geen commentaar gegeven. Als we de gerenommeerde website IMDB.com mogen geloven is dit één van de slechtste films ooit. De film krijgt slechts een schamele 2,7. Ter vergelijking, films als Sharknado en Piranhaconda krijgen een hoger cijfer.

ook interessant

De Betweters blikken eerst terug op de bekerfinale: “Het leedvermaak is wel enorm als Ajax op zijn lazer...

PSV-trainer Philip Cocu is vandaag geopereerd aan een tumor in zijn rug. Het goedaardige gezwel werd na rugklachten...

Cristiano Ronaldo heeft in een persoonlijke videoboodschap al zijn fans bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun. Ronaldo vond het...

Het lijkt wel of de ESPN-analist altijd op tv is. Moet hij ook niet bij zijn gezin zijn?...
Bekijk de foto's van de Volendamse Geraldine Kemper, die het bloedmooie nichtje van Kees Kwakman blijkt te zijn....

Een grote deceptie voor Nederland op het Olympisch shorttrack-toernooi. Sjinkie Knegt, één van de grote kanshebbers op eremetaal,...