Search
Close this search box.
Lestienne misdroeg zich op verjaardagsfeest Arias

‘Lestienne misdroeg zich op verjaardagsfeest Arias’

Nee, het verblijf van Maxime Lestienne bij PSV is nooit echt succesvol geweest. Dat had vooral te maken met het familieleed van de aanvaller, die in kort tijdsbestek beide ouders verloor en daardoor nauwelijks in actie kwam.

Het mag geen verrassing heten dat de huurling na de zomer niet meer terugkeert bij PSV, maar zich weer meldt bij zijn club Al-Arabi in Qatar.

De losse handjes van Lestienne zouden hebben bijgedragen aan zijn vertrek, zo gaat de ronde in Eindhoven. We kennen allemaal de beelden van de aanvaller die met zijn vuisten zwaait op Stratumseind, maar ook op het verjaardagsfeest van back Santiago Arias kon hij naar verluidt zijn handen niet thuishouden.

Ooggetuigen weten dat Lestienne vol uithaalde naar één van de feestgangers, waarop hij in bedwang moest worden gehouden door teamgenoten. De Belg werd naar huis gestuurd en de clubleiding zou er op hebben aangedrongen het incident niet te laten lekken naar de media.

ook interessant

Kenneth Vermeer ligt er tot de winterstop uit met een zware blessure en dat is voor Feyenoorders reden...

Het is maandag, dus hoog tijd voor wat vers Sabia-nieuws. De Telegraaf weet vandaag te melden dat Rafael van...

De geweldige bevlogenheid van Atletico Madrid-coach Diego Simeone ligt ook uitstekend bij de dames. We zagen de Argentijn –...

Sergio Aguero is alweer even geblesseerd en heeft dus tijd zat om het terrein van Manchester City eens...

WSC uit Waalwijk beschikt over het slechtste vrouwenteam van Nederland. Vorig seizoen incasseerde de ploeg al 324 tegendoelpunten...

Mooie actie van Lionel Messi gisteren, bij zijn aankomst in het hotel van de nationale ploeg. Een van...