Search
Close this search box.

Alles over Leslie Keijzer (Gooische Moeders)

In het najaar van 2008 maakten we voor het eerst kennis met Leslie Keijzer en haar vriendinnen Bo, Pauline, Kimberly en Florine. In de populaire realityshow Echte Gooische Meisjes werden ze gevolgd in hun glamoureuze levens vol grote villa’s, luxe auto’s en zomers aan de Côte d’Azur. Maar hoe gaat het nu met Leslie? In dit artikel lees je alles wat je moet weten van Leslie Keijzer.

Leeftijd en achtergrond

Leslie Keijzer is geboren in 1991 en groeide op in het welvarende Gooi. Inmiddels is Leslie 33 jaar oud. Ze werd bekend in Nederland door haar deelname aan het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes. In de serie viel ze op door haar uitgesproken persoonlijkheid en luxueuze levensstijl. Leslie was de jongste van het stel. Ze was op het moment dat de eerste opnames waren pas zeventien jaar oud. “Achteraf gezien vind ik eigenlijk dat ik te jong was om mee te doen”, vertelde Leslie aan Classy. “Ik was toen erg onzeker en zei daardoor dingen op een harde, onaardige manier, wat in de serie werd uitgelicht. Ik heb dan ook weinig positieve reacties ontvangen op mijn deelname en vind het nog steeds lastig om de afleveringen terug te kijken. Ik zie gewoon dat ik niet mezelf ben.”

Echte Meisjes In De Bijstand vind ik persoonlijk een leuker programma om naar te kijken.” Dat was de spin-off van het programma, waarin de vriendinnen later ook te zien waren. Na dat programma was de televisiecarrière van Leslie echter nog niet ten einde. Ze deed samen met haar Gooische vriendin Pauline mee aan Echte Meisjes In De Jungle, waarin ze een maand lang moesten overleven in de jungle in Suriname. “Geloof mij maar, als je een maand geen douche of toilet hebt, alleen maar in een hangmat kunt liggen en fysieke en mentale opdrachten moet uitvoeren, kom je jezelf wel tegen.”

Leslie en Govinda ouders van twee kinderen

Daarna was Leslie ook nog te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Klinkt niet als een programma waar je heel blij mee moet zijn om in te zitten, maar voor Leslie lag dat net even anders. Ze heeft via dat programma namelijk haar vriend Govinda leren kennen. “Alleen daardoor al is dit het leukste programma waar ik aan mee heb gedaan.” Die relatie heeft er wel voor gezorgd dat Leslie niet meer woonachtig is in Het Gooi. Ze is samen met Govinda verhuisd naar Amsterdam. Daar wonen ze samen met hun twee katten Truffel en Louis. Daarnaast hebben Leslie en Govinda samen twee kinderen. Eerst kwam Moises (5) op deze wereld en later volgde ook Manuel (3).

Het vermogen van Leslie Keijzer

Tegenwoordig zijn de Gooische meisjes weer op de buis te zien. In het Videoland-programma Echte Gooische Moeders wordt het leven als ouders van hun kinderen gevolgd. Buiten haar televisieloopbaan is Leslie ook financieel manager. Dat doet ze bij het bedrijf van haar ouders. Het gaat om een familiebedrijf dat handelt in specerijen, zaden en kruiden. Leslie is door haar zeer vermogende ouders opgevoed. Maar het liefst zou ze ooit zelf een dierenpension beginnen. Daar heeft ze in ieder geval het geld voor. Enerzijds door haar steenrijke ouders en anderzijds doordat ze ook zelf het nodige verdiend heeft de afgelopen jaren. Het vermogen van Leslie Keijzer wordt geschat op 2,5 miljoen euro.

Postnatale depressie

Geld maakt echter niet gelukkig. Dat heeft ook Leslie aan den lijve ondervonden. Na de geboorte van haar kinderen raakte ze in een postnatale depressie. “Ik vond het niet fijn om mensen om me heen te hebben”, vertelde ze aan Linda. “Zij voelden en zagen dat ik niet lekker in mijn vel zat. Iedereen was met mij bezig, maar als je je depri voelt, wil je niet dat mensen met je bezig zijn. Bij Manuel heb ik de eerste twee weken geen bezoek gehad, dat was heel fijn, maar daarna belandde ik alsnog in een depressie. Ik denk eigenlijk dat ik nooit uit mijn eerste depressie ben gekomen.”

“Op een gegeven moment heb ik de dokter huilend opgebeld en heb ik gezegd: ik móét medicatie hebben. Volgens mij krijgen weinig vrouwen echt het stempel postnatale depressie. Er werd steeds tegen mij gezegd: je bent gewoon moe. Maar het was extreem. Ze zeiden: het gaat vanzelf over, maar in totaal heb ik hier vier jaar lang last van gehad. Ik had zoveel paniek en angst. Soms had ik wel drie angstaanvallen per dag. Dan kreeg ik geen lucht en dacht ik dat ik doodging.” Uiteindelijk kwam Leslie er wel weer bovenop. Daarna heeft ze een boek geschreven over haar depressie: Mama huilt harder.

ook interessant

Het moest dé concurrent van Voetbal International worden op de maandagavond: FOX Voetbal, met Toine van Peperstraten en...

Een prachtig duel gisteren tussen Barcelona en Valencia. De uitslag 2-3 voor de Catalanen stond al halverwege op...

Laat het maar aan de voetballerij over om ook tijdens het WK Handbal onderwerp van gesprek te zijn....

Jasper Cillessen mocht zich deze week weer melden op het trainingsveld van FC Barcelona, en was daar bijzonder...

Wat begon als een spontaan optreden is inmiddels keiharde business. PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin dook deze week de studio...

Ze switchen vaker van vrouw dan van voetbalschoenen, die voetballers. In dit lijstje 10 Nederlandse spelers die hun...