Search
Close this search box.
darryl-lachman-kwam-in-porsche-naar-training

‘Lachman kwam in Porsche naar de training’

Daryl Lachman werd deze week uit de selectie van FC Twente gezet, volgens trainer Alfred Schreuder vanwege een ‘mentale kwestie’.

Journalist en Twente-kenner Jan Medendorp weet daar bij VI wat meer over te vertellen. Lachman’s vedettegedrag zou voor scheve gezichten zorgen, vooral omdat het niet strookte met zijn prestaties.

Terwijl de selectie volgens Medendorp normaal gesproken in een Citroën rijdt (valt te betwijfelen, want Volkswagen is een partner, red.), kwam de verdediger in een Porsche Panamera naar de training.

“Ze rijden in een Citroën bij Twente”, vertelt de Twente-watcher.  “Als je dan in een Porsche komt aanrijden, terwijl je ook nog eens slecht presteert en een bepaalde houding aanneemt, dan valt dat niet bij iedereen even goed.”

Dat lijkt aan te sluiten bij de woorden van Schreuder. “Het is belangrijk dat alle spelers elke dag laten zien wat er voor nodig is om resultaat te halen met de ploeg”, liet de trainer weten.

ook interessant

Takuhiro Nakai is in Japan al sinds zijn zevende een bekendheid. Op internet zijn talloze filmpjes te vinden...

Als nanny werkte ze in Amerika voor de grootste sterren ter wereld, maar in Nederland en België kreeg...

Hoewel Emmanuel Adebayor nog wel eens een doelpuntje meepikt, lijken de echte topjaren van de Tottenham-spits achter hem te liggen....

Lodewijk Asscher had duidelijk het advies gekregen om er wat feller in te gaan tijdens het afsluitende NOS-debat, en in...

Het eerste seizoen van Louis van Gaal bij Manhester United was geen onverdeeld succes. Vooral de start van...

Het levert bijzondere beelden op, al in het hotel, in de bus, op het veld, in de kleedkamer...