Search
Close this search box.
Kyrgios beledigt Wawrinka

Kyrgios beledigt Wawrinka

Nick Kyrgios staat al enige tijd bekend als de Mario Balotelli van de tennissport, maar de belediging die hij Stan Wawrinka gisteren toeriep was wel heel erg onder de gordel.

“Je vriendin doet het met Kokkinakis”, was duidelijk uit de mond van Kyrgios te horen. “Sorry dat ik je dat moet vertellen, vriend.”

Donna Vekic zou sinds dit jaar samen zijn met Wawrinka en speelde in 2014 de mixed-dubbel op de Australian Open met Kokkinakis.

Wawrinka verliet de baan vroegtijdig vanwege een rugblessure, maar Twitterde een boze reactie op het incident. “Dit zou ik nog niet tegen mijn ergste vijand zeggen”, brieste de tennisser. “Teleurstellend dat een collega je zo respectloos benadert, op een manier die ik me niet kan voorstellen.” De winnaar van Roland Garros zegt verder te hopen dat de tennisbond stappen onderneemt tegen de Australiër.

Volgens Kyrgios zelf schold Wawrinka hem eerst uit, waarop hij een belediging terugriep.

ook interessant

De naam Christie Bokma doet misschien een belletje bij je rinkelen. Deze Amsterdamse had eind 2015 een kortstondige...

Het werd enkele weken geleden de wereld in geslingerd: PEC Zwolle-speler Youness Mokhtar zou verslaggeefster Aletha Leidelmeijer van...

Geen Oranje-fans op het EK, het blijft een gemis. ‘Wij’ weten immers wel hoe we een feestje moeten...

Het gebeurt met enige regelmaat dat een dier op het veld komt bij wedstrijden, vooral bij Heracles Almelo...

Zoals we gisteren al meldden gaat Ronald Koeman zich inzetten voor groentemerk HAK. Dat nieuws zorgde natuurlijk voor...

Hij is alweer even geblesseerd (snif), dus Arjen Robben heeft voldoende tijd voor wat bijbaantjes. Een van de...