Search
Close this search box.

Het absurde Vermogen van Kylie Jenner

Is Kylie Jenner de knapste miljardair ter wereld? Het antwoord is nee. Niet omdat ze niet de knapste is, want dat is ze zonder enige twijfel. Maar hoewel ze ooit werd uitgeroepen tot jongste selfmade miljardair ter wereld, blijkt ze daarover te hebben gelogen. Dit is het absurde vermogen van Kylie Jenner.

Het vermogen van Kylie Jenner

Het vermogen van Kylie Jenner

In 2019 werd de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid en internetbekendheid Kylie Jenner door het in financiën gespecialiseerde zakenblad Forbs uitgeroepen tot jongste selfmade miljardair ter wereld. Dat houdt in dat je je vermogen helemaal zelf bij elkaar hebt gesprokkeld, zonder erfenis of iets dergelijks. Het vermogen van de inmiddels 26-jarige Kylie Jenner was volgens Forbs destijds 1 miljard euro. Op dat moment was ze 21 jaar oud en dus de jongste miljardair ooit.

Kylie Jenner geld

Later werd dat echter gerectificeerd door het blad. De journalisten van Forbs kregen belastingteruggaven en andere documenten te zien van haar accountant die ‘hoogstwaarschijnlijk zijn vervalst’. Dat neemt echter niet weg dat Kylie Jenner steen- en steenrijk is. Na een herberekening concludeerde Forbs dat haar vermogen in 2020 640 miljoen euro was. Dat zal inmiddels zelfs wel weer aanzienlijk meer zijn.

Kylie Jenner inkomsten

Wie is Kylie Jenner?

Kylie Jenner is de jongste dochter van voormalig tienkampster Caitlyn Jenner en televisiester Kris Houghton. Ze werd bekend nadat ze samen met haar familie een rol kreeg in de mateloos populaire realityserie Keeping Up with the Kardashians. Daarin was ze te zien samen met haar ouders, haar oudere zus Kendall en nog wat halfbroers en halfzussen. Op die manier werd Kylie Jenner binnen de kortste keren een zeer bekend gezicht in de Verenigde Staten.

wat Kylie Jenner verdient

Waar verdient Kylie haar geld mee?

Maar Kylie kan, wil en doet nog veel meer. Zo begon ze met haar zus Kendall een eigen schoenen- en handtassenlijn voor kledingmerk PacSun. Daar kwam nog een aantal lijnen achteraan en dat bleek het begin van een uiterst succesvolle ondernemersloopbaan. Kylie begon een eigen bedrijf in haarextenties, genaamd Kylie Hair Kouture om vervolgens ook een eigen cosmeticalijn op de markt te brengen.

Kylie Jenner heeft een vermogen van 640 miljoen euro

Tussendoor ontwierp ze nog wat kledinglijnen, zowel met als zonder haar zus. Ook creëerde ze een eigen zonnebrillencollectie en deed ze de nodige nevenactiviteiten. Bijvoorbeeld op televisie of in films. Het grootste succes boekte ze met haar eigen cosmeticabedrijf, genaamd Kylie Cosmetics. Daar heeft ze honderden miljoenen euro’s winst mee gemaakt. Daar komen de inkomsten van haar carrière als influencer nog bij. Ze heeft bijvoorbeeld ook 400 miljoen volgers op Instagram. Met gesponsorde content heeft ze haar vermogen ook nog een flinke boost kunnen geven.

Vriend van Kylie Jenner

Mocht je nu denken: de knapste miljardair ter wereld, dat is echt iets voor mij. Goed nieuws: Kylie Jenner is weer vrijgezel! Ze had zes jaar lang een relatie met Travis Scott, een Amerikaanse rapper. De twee kregen in 2017 een verhouding en op 1 februari 2018 beviel Kylie Jenner van hun dochter. Heel lekker ging het echter niet tussen de twee. In september 2019 besloten zij uit elkaar te gaan.

Tijdens de coronapandemie gingen ze omwille van hun dochter toch weer in één huis wonen. Daar werd de liefde blijkbaar weer aangewakkerd, want al snel pakten zij hun relatie weer op. Zijn er toch mensen geweest die wel wat aan de pandemie hebben gehad. In september 2021 maakte Kylie bekend zwanger te zijn van hun tweede kind. Op 2 februari 2022 kwam hun zoon op deze wereld. Een jaar later gingen Kylie en Travis echter opnieuw uit elkaar.

Eerder had Kylie ook al een relatie met de acht jaar oudere Amerikaanse rapper Tyga. De twee werden al samen gezien toen Kylie nog zeventien was, wat illegaal is in Amerika. Precies op haar achttiende verjaardag maakten ze hun relatie bekend. Twee jaar later gingen zij echter alweer uit elkaar.

@kyliejenner

☀️

♬ original sound – Kylie Jenner

ook interessant

Met veel geschreeuw, gevlieg en gebluf werd Olcay Gulsen afgelopen zaterdag finalist van Wie is de Mol. Of...

Voetballers staan steeds vaker bekend om hun bijzondere kledingkeuzes, tatoeages en moderne kapsels. Ook lijkt het erop dat...

We kennen allemaal dat moment waarop we beseffen dat artiesten een aanzienlijk bedrag binnenharken voor een optreden. Kijk...

Bij PSG verdien Messi 40 miljoen euro per jaar, minder dan bij Barca. Met bonussen en sponsordeals loopt...

Enzo Knol, wiens naam bij zijn geboorte eigenlijk Enzo Erkelens was, is misschien wel Nederlands bekendste YouTuber en...

Wat houdt Wout over aan zijn fraaie carrière? Hij heeft een jaarsalaris van zeven miljoen euro en een...