Search
Close this search box.
Kritiek op Kuipers na dit moment

Kritiek op Kuipers na dit moment

Björn Kuipers krijgt het nodige commentaar over zich heen na zijn optreden als scheidsrechter bij het duel tussen Spanje en Kroatië. Verschillende Spaanse media vinden dat de leidsman in de mist is gegaan bij de strafschop van de Spanjaarden.

Sergio Ramos mocht na 72 minuten aanleggen voor een strafschop, maar zijn inzet werd gekeerd door Danijel Subasic. Vervolgens werd de bal weggewerkt door Tin Jedvaj.

De onvrede van de Spanjaarden richt zich op de positie van de Kroaten op het moment dat Ramos de bal trapte. Doelman Subasic stond een kleine twee meter voor de doellijn, terwijl vier van zijn medespelers al in het strafschopgebied stonden.

Kuipers greep echter niet in. Door de misser van aanvoerder Ramos bleef de stand 1-1, waarna Kroatië het duel met 2-1 wist te winnen. Door de nederlaag van Spanje werd het land geen groepswinnaar en staat het in de achtste finale tegenover Italië.

ook interessant

Heel Twitter staat er vol mee, de condooms van Arsenal. De Engelse topclub heeft een nieuw product op...

Irritante reclames schijnen te werken, en dat is waarschijnlijk de reden dat we sinds een paar weken de...

De angst zit er goed in na de aanslagen in Parijs, zo blijkt maar weer eens uit dit...

Nog geen jaar nadat ze brak met haar ex heeft ze alweer een nieuwe relatie. Sam van Royen...

Een wedstrijd in de Argentijnse competitie heeft dit weekend enige tijd stilgelegen omdat een hond zat te poepen...

Het Nederlandse estafetteteam heeft zondag goud gewonnen op de 4×100 meter. Het team, bestaande uit Jamile Samuel, Dafne...