Search
Close this search box.
Koreaans slachtoffer Kramer is woest

Koreaans slachtoffer van Kramer is woest: “Geen excuses”

Je hebt vast meegekregen dat de medaille-winnaars op de ploegenachtervolging hun tradtionele huldigingstegel iets té baldadig door het Holland Heineken House smeten.

Sven Kramer, Koen Verweij, Patrick Roest en Jan Blokhuijsen verwondden daarbij twee vrouwen, waarvan één een fikse hoofdwond opliep. Kramer beweerde na afloop dat hij zijn excuses had aangeboden aan de slachtoffers.

https://www.instagram.com/p/BflujmnjNhi/?utm_source=ig_embed

Niets van waar, stelt de verwondde Koreaanse in kwestie echter. Zij belandde in het ziekenhuis en zou daar volgens RTL Nieuws nooit door de schaatsers zijn bezocht.

De NOC*NSF bood dat na een paar dagen alsnog aan, maar dat weigerde de vrouw. Het zou aanvoelen als mosterd na de maaltijd. “Het voelde niet oprecht aan”, schrijft ze op Instagram, met een foto van haar wond. De Nederlandse sportbond zegt op zijn beurt dat ‘de zaken goed zijn afgewikkeld’, maar de dame maakt zich zorgen over het vergoeden van de ziekenhuiskosten.

https://www.instagram.com/p/Bfl64OCD9hx/?utm_source=ig_embed

ook interessant

FIFA-baas Sepp Blatter kwam tijdens de WK-loting nogal in opspraak door slechts twaalf seconden stilte in acht te...

Daniele de Rossi deed deze week een uiterst opmerkelijke uitspraak in de Italiaanse krant, Corriere dello sport. Wat...

Arsenal-coach Arsène Wenger is woedend op zijn doelman Wojciech Szczesny. De doelman van Arsenal moet een fikse boete...

Drie Nederlandse toptalenten maken kans op de golden boy award, de prijs voor het grootste talent van de...

Heerlijke herrie, zo kan het geluid dat uit de gloednieuwe Ferrari van Feyenoord-spits Graziano Pellè komt wel genoemd...

De Eredivisie is de hoogste divisie van de Nederlandse voetbalpiramide. Het is een competitie die bijna elk jaar...