Search
Close this search box.
te-koop-de-dikke-bak-van-van-nistelrooy

Te koop: deze dikke bak van Van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy was als spits betrouwbaar en solide en auto’s lijken op hun baasjes, zo blijkt. De voormalige auto van ‘Van the Man’ blijkt namelijk een grote, zwarte Mercedes te zijn. En die staat nu voor een prikkie op de markt.

Nou ja, een prikkie: het voertuig moet 20.000 euro kosten. Toch is dat best een schappelijk prijsje voor een wagen die in het bouwjaar 2002 nog voor een veel hoger bedrag in de showroom stond.

Het oude autootje van de voormalig Oranje-spits, met 41.502 kilometer op de teller, is van veel gemakken voorzien: de Mercedes heeft geventileerde stoelen en is op te starten en te ontgrendelen zonder contactsleutel. Waar wacht je nog op?

Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy Te koop: de dikke auto van Van Nistelrooy

ook interessant

Matthyas het Lam werd ooit bekend van zijn eigen FIFA-kanaal op YouTube genaamd Fifalosophy, maar is inmiddels als...

Sylvie had het druk de afgelopen maanden. Niet met haar aanstaande huwelijk, maar met haar gloednieuwe lingerielijn. En...

Winnen we morgen van Spanje, of niet? Er zijn inmiddels wel 100 analisten voorbij gekomen die die prangende...

We wisten al dat het vriendinnetje van Eredivisie-sensatie Enes Ünal over looks niets te klagen heeft, maar de...

De Premier League gaat vandaag weer van start, volgens velen de mooiste competitie ter wereld. Deze promo maakt...

De manier waarop oud-voetballer Daniël de Ridder zich gisteren op de foto liet zetten, kon allerminst op de...