Search
Close this search box.
Kongolo

‘Kongolo moet naar het WK’

Als het aan Feyenoordtrainer Ronald Koeman ligt gaat zijn pupil Terence Kongolo mee naar het WK in Brazilië aankomende zomer. “Als je ziet hoe de andere verdedigers, die niet bij Feyenoord spelen, het doen, zou ik het helemaal niet gek vinden als Terence Kongolo mee gaat naar Brazilië”, zo zei Ronald Koeman na het duel met Heracles.

Koeman heeft een duidelijke verklaring voor zijn keuze: “Terence maakt de minste fouten”, aldus Koeman. Eerder deze week zei Koeman ook al dat hij vindt dat Lex Immers een kans verdient in Oranje.

Kongolo is ongelooflijk belangrijk geworden bij Feyenoord. Hij verdedigt agressief en wint nagenoeg elk duel. Die kwaliteiten heeft ook de technische staf van het Nederlands elftal ontdekt.
Om die reden heeft ‘Zeist’ hem op het oog als ‘rookie’ voor het WK in Brazilië. Kongolo wordt intensief gevolgd door de staf van Oranje en stelt de scouts in geen enkele wedstrijd teleur.

ook interessant

Het Duitse team bevond zich gisteravond middenin de chaos in Parijs, waar enkele bloedige terreurdaden werden gepleegd. Op hetzelfde moment...

Het is geen geheim dat het gezin Sneijder regelmatig op Ibiza vertoeft. Sterker nog: het stel opent binnenkort...

Rafael van der Vaart is niet in de beste conditie momenteel. De middenvelder van HSV kon zijn ploeggenoten...

In een land waar we massaal gekookte aardappels eten, The Masked Singer kijken en muziek van Jan Smit...

De blondine kwam bij verjaardagen in VI steevast taart brengen. Maar is Sensi Lowe vrijgezel? Spoiler: je gaat...

Ja hoor, de ultieme charmeur Romario heeft het weer voor elkaar: een prachtige dame heeft haar hart namelijk verpand...