Search
Close this search box.
Fellaini

Kompany stelt fans rivaal gerust

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn niet tevreden met de topaankoop van afgelopen zomer en ook trainer Moyes is niet zeker van de kwaliteiten van Fellaini.

Ook Vincent Kompany, de aanvoerder van Manchester City, de rivaal van United ziet dat zijn landgenoot het moeilijk heeft. Hij roept de fans van United echter op om geduldig te zijn. Volgens Kompany is het slechts een kwestie van tijd voordat de man met de grote haardos zijn kwaliteiten zal tonen op Old Trafford. “Ook al speel ik voor de rivaal; ik hoop dat hij snel in topvorm is”, zegt de verdediger.

“Men mag niet vergeten dat het zijn eerste seizoen is op Old Trafford”, zei Kompany aan Alan Brazil Sports Breakfast show. “Het was een grote transfer, en die verdient tijd. Fellaini is een belangrijke speler voor België, maar kan dat ook worden voor United. Je kan voelen dat hij een grote impact kan hebben op het team. Het is alleen maar een kwestie van tijd voordat hij toont wat hij in zijn mars heeft”, zegt Kompany.

ook interessant

Het mag Bayern München dan voor de wind gaan, dat is voor Bayern-president Uli Hoeness een heel ander...

Een mooie dame zoenen, welke idioot wil dat nou niet? Nou, bijvoorbeeld Spurs-fans die zien dat het meisje...

Kenny Tete zit in de problemen. De 18-jarige rechtsback van Ajax is vandaag opgepakt voor betrokkenheid bij een...

FC Barcelona heeft deze week de Duitse Marc-André ter Stegen gepresenteerd. De Duitse doelman komt over van Borussia...

Onze Dirk Kuyt bracht Fenerbahçe het kampioenschap. Dat moest gevierd worden, dachten een hoop Turkse supporters in Rotterdam....

Sepp Blatter heeft er spijt van weg te zijn gegaan bij de FIFA en zinspeelt op een terugkeer....