Search
Close this search box.
Fellaini

Kompany stelt fans rivaal gerust

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn niet tevreden met de topaankoop van afgelopen zomer en ook trainer Moyes is niet zeker van de kwaliteiten van Fellaini.

Ook Vincent Kompany, de aanvoerder van Manchester City, de rivaal van United ziet dat zijn landgenoot het moeilijk heeft. Hij roept de fans van United echter op om geduldig te zijn. Volgens Kompany is het slechts een kwestie van tijd voordat de man met de grote haardos zijn kwaliteiten zal tonen op Old Trafford. “Ook al speel ik voor de rivaal; ik hoop dat hij snel in topvorm is”, zegt de verdediger.

“Men mag niet vergeten dat het zijn eerste seizoen is op Old Trafford”, zei Kompany aan Alan Brazil Sports Breakfast show. “Het was een grote transfer, en die verdient tijd. Fellaini is een belangrijke speler voor België, maar kan dat ook worden voor United. Je kan voelen dat hij een grote impact kan hebben op het team. Het is alleen maar een kwestie van tijd voordat hij toont wat hij in zijn mars heeft”, zegt Kompany.

ook interessant

Ze mag zich dan verloofd hebben met een steenrijke zakenman, voor het geld hoeft Sylvie het niet te...

De grote held van het Italiaanse voetbal is Graziano Pellè. Menig vrouwenhart gaat harder kloppen bij de verschijning...

De storm rondom de zwangerschap van Yolanthe is een klein beetje gaan liggen, maar er circuleerde deze week...

Wesley Sneijder scoorde vanavond de heel erg belangrijke 1-1 voor Nederland tegen Turkije en liet daarna met zijn...

Nederland heeft er op de laatste schaatsdag weer een medaille bij. Irene Schouten veroverde zojuist een bronzen medaille...

De landstitel lijkt PSV niet meer te ontgaan en dus zijn de voorbereidingen op het kampioensfeest ook al...