Search
Close this search box.
Fellaini

Kompany stelt fans rivaal gerust

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn niet tevreden met de topaankoop van afgelopen zomer en ook trainer Moyes is niet zeker van de kwaliteiten van Fellaini.

Ook Vincent Kompany, de aanvoerder van Manchester City, de rivaal van United ziet dat zijn landgenoot het moeilijk heeft. Hij roept de fans van United echter op om geduldig te zijn. Volgens Kompany is het slechts een kwestie van tijd voordat de man met de grote haardos zijn kwaliteiten zal tonen op Old Trafford. “Ook al speel ik voor de rivaal; ik hoop dat hij snel in topvorm is”, zegt de verdediger.

“Men mag niet vergeten dat het zijn eerste seizoen is op Old Trafford”, zei Kompany aan Alan Brazil Sports Breakfast show. “Het was een grote transfer, en die verdient tijd. Fellaini is een belangrijke speler voor België, maar kan dat ook worden voor United. Je kan voelen dat hij een grote impact kan hebben op het team. Het is alleen maar een kwestie van tijd voordat hij toont wat hij in zijn mars heeft”, zegt Kompany.

ook interessant

Die keren dat wij aandacht besteedden aan de bloedmooie vriendin van Rick Karsdorp was dat louter positief, maar...

Hoewel Rafael Nadal de laatste jaren wat minder grand slams wint, heeft hij nog steeds een prima leven....

Er zat de afgelopen weken al een zwarte rand om de wielerkoersen, nadat de 23-jarige Michael Goolaerts overleed tijdens Parijs-Roubaix....

Hij heeft een bestseller op zijn naam staan, dus moet wel schathemeltje rijk zijn. Toch? Dacht het niet!...

Het gaat goed met het herstel van Robin van Persie. De spits van Manchester United viel in het...

De door hartritmestoornissen gevelde Abdelhak Nouri kan al dagenlang rekenen op hartverwarmende berichten uit de voetbalwereld. Ook vanuit...