Search
Close this search box.

Alles over Koen van Heest (Leeftijd, Vermogen, Vriendin)

Als één van de vijf Bankzitters is Koen van Heest de afgelopen jaren uitgegroeid tot bekend persoon in Nederland, vooral onder de jongere generaties. In dit artikel lees je alles over Koen, van zijn leeftijd tot zijn vermogen en van zijn vriendin tot zijn auto.

Leeftijd en achtergrond

Koen van Heest is op 15 juni 1998 geboren in Haarlem, wat inhoudt dat hij momenteel 26 jaar oud is. Na de middelbare school op het Eerste Christelijk Lyceum af te hebben gerond en zijn vwo-diploma te hebben behaald, startte hij in 2016 een Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In vier jaar rondde hij zijn studie af, maar daar heeft hij verder nooit wat mee gedaan. Dat heeft alles te maken met zijn succes op YouTube.

In 2012 besloot Koen om een eigen YouTube-kanaal op te richten. Op dat moment was hij pas veertien jaar oud. Op zijn YouTube-kanaal DoNotPressNL maakte hij FIFA- en Call of Duty-video’s. Zijn kanaal begon echter pas echt hard te lopen toen hij zich aansloot bij de Bankzitters. Dat was in eerste instantie een kanaal van zeven FIFA-YouTubers die gezamenlijk gamevideo’s maakten. De Bankzitters groeide de afgelopen jaren uit tot een groot en gevarieerd kanaal.

Het aantal abonnees van De Bankzitters gaat zelfs richting een miljoen, maar het kanaal van Koen doet het ook goed. Hij heeft momenteel meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, dat inmiddels de naam ‘Koen’ heeft gekregen. Ook op Instagram gaat hij hard. Koen heeft namelijk rond de half miljoen volgers op dat platform.

Het vermogen van Koen van Heest

Koen van Heest is afkomstig uit een rijke familie en heeft zich dan ook nooit druk hoeven maken om geld. Maar zelf weet hij ook als geen ander wat geld verdienen is. Koen is commercieel sterk en heeft al de nodige successen op zijn naam staan. Buiten zijn zeer succesvolle YouTube-kanaal en de vele inkomsten die hij ook krijgt door gesponsorde content op zijn sociale media, heeft hij op meer manieren zijn bankrekening gespekt.

Koen van Heest vermogen

Allereerst was hij de oprichter van IkWilTegoed, een website voor online tegoedbonnen en abonnementen, die hij vervolgens op zijn eigen kanalen weer flink kon aanprijzen. Daarnaast ontwikkelde Koen de mobiele game Kaasje, wat uiteindelijk een grote hit bleek. De app heeft wekenlang op nummer één gestaan in de App Store en Google Play Store.

Koen van Heest leeftijd

Daarnaast haalde Koen in 2020 een hit met het nummer Geen Cartier, dat meer dan een miljoen keer gestreamd is op Spotify en op de dertiende plek in de Single Top 100 kwam. Daar komt nog bij dat hij met de Bankzitters enorm veel inkomsten genereert. Zij hebben gezamenlijk ook diverse muzikale hits op hun naam staan en staan erom bekend met geld te smijten in hun video’s. Het vermogen van Koen van Heest wordt dan ook geschat op 2,5 miljoen euro.

Roxy Dekker is de vriendin van Koen van Heest

Koen van Heest had in het verleden relaties met YouTuber Juultje Tieleman en met Jamie Ommel, die hij had ontmoet via Tinder. Deze relaties bleken echter niet enorm lang stand te hebben gehouden, maar inmiddels is Koen weer onder de pannen. Hij en Roxy Dekker, een opkomende zangeres en influencer, bevestigden hun relatie in april 2024.

Roxy Dekker heeft een relatie met Koen van Heest

Dit nieuws werd duidelijk na een Instagram-post van Roxy op Koningsdag, waarin ze een hartje vormde met haar handen rondom het hoofd van Van Heest. Deze relatie werd positief ontvangen door hun volgers, die enthousiast reageerden op het nieuws​. Roxy Dekker maakte eerder indruk met haar hit “Sugardaddy”, die de nummer één positie bereikte in de Nederlandse Top 40.

De auto van Koen van Heest

Dat Koen over een flink vermogen beschikt, dat weten we inmiddels wel. Dan kan er natuurlijk ook een aardige auto vanaf. Koen heeft maar liefst 125.000 euro neergeteld voor zijn gloednieuwe BMW Competition G80. Dit model heeft een zescilindermotor en kan in 3,8 seconde (!) van nul naar honderd kilometer per uur optrekken.

BMW-Competition-G80-auto-koen-van-heest-2.jpg

BMW-Competition-G80-auto-koen-van-heest.jpg
Screenshot

ook interessant

Niet helemaal normaal, voetballen met olifanten. In Thailand gebeurt het echter wel, als schoolkinderen een wedstrijd spelen tegen...

Peter Mangs was van plan om Zlatan Ibrahimovic te vermoorden. Dat vertelt de serieschutter van Mälmo in zijn...

Arsenal-trainer was woensdagavond alles behalve blij na de nederlaag van zijn club tegen Napoli. De Engelse koploper plaatste...

PSV doet het heel aardig de laatste weken. In de eerste Champions League-voorronde werd Zulte Waregem eenvoudig opzij...

Ongelofelijk, maar waar: het nietige IJsland heeft voetbalgrootmacht Engeland zojuist uitgeschakeld op het EK. Niemand minder dan Kolbeinn...

PSV-fans hebben afgelopen nacht met veel lawaai geprobeerd om de spelers van Champions League tegenstander Atletico Madrid wakker...