Search
Close this search box.
Koeman zeurt over vermiste slippers

Koeman zeurt over vermiste slippers, wordt genadeloos geslacht op Twitter

Het leven van een financieel onafhankelijke oud-voetballer gaat niet over rozen. Ronald Koeman uitte op Twitter openlijk kritiek op het bedrijf Havaianas, dat hem 20 teenslippers zou moeten leveren. Maar die heeft hij nog altijd niet ontvangen.

En zoals het Twitter betaamt werd er met spot gereageerd op de boodschap van onze bondscoach, die dit WK lekker vrij is. “Moet je echt je reputatie inzetten voor 60 slippers?” vraagt iemand zich af.

Een hoop Everton-supporters reageren ook, met name over het mislukte transferbeleid van de coach. “Jij hebt 140 miljoen uitgegeven aan flops deze zomer. Tweet Ajax eens en vraag ze waar Davy Klaassen, is gebleven, want die is ook nooit komen opdagen.”

Hieronder een kleine bloemlezing. We kunnen ons voorstellen dat Ronald voortaan wel twee keer nadenkt voor hij zijn beklag op Twitter doet.

https://twitter.com/elknoppo/status/1011301302763229184

ook interessant

Cristiano Ronaldo heeft maandagavond de Gouden Bal voor beste voetballer van Europa gewonnen. De Portugees liet Lionel Messi...

Manchester City kwam met een nipte overwinning op laagvlieger Burnley heel goed weg: de ploeg van Pep Guardiola...

Floyd Mayweather doet zijn bijnaam Money weer eens eer aan. De bokser toert binnenkort door Engeland en wie...

Nog een paar uurtjes en dan vecht Oranje voor zijn laatste kans op het EK. De worsteling van...

Uli Hoeness Hoe straks in zijn cel geen rekening mee te houden dat hij de wedstrijden van zijn...

Yvonne Coldeweijer () deelt wekelijks de meest pikante verhalen over bekende Nederlanders. Maar als het over Yvonne zelf...