Search
Close this search box.
Koeman zeurt over vermiste slippers

Koeman zeurt over vermiste slippers, wordt genadeloos geslacht op Twitter

Het leven van een financieel onafhankelijke oud-voetballer gaat niet over rozen. Ronald Koeman uitte op Twitter openlijk kritiek op het bedrijf Havaianas, dat hem 20 teenslippers zou moeten leveren. Maar die heeft hij nog altijd niet ontvangen.

En zoals het Twitter betaamt werd er met spot gereageerd op de boodschap van onze bondscoach, die dit WK lekker vrij is. “Moet je echt je reputatie inzetten voor 60 slippers?” vraagt iemand zich af.

Een hoop Everton-supporters reageren ook, met name over het mislukte transferbeleid van de coach. “Jij hebt 140 miljoen uitgegeven aan flops deze zomer. Tweet Ajax eens en vraag ze waar Davy Klaassen, is gebleven, want die is ook nooit komen opdagen.”

Hieronder een kleine bloemlezing. We kunnen ons voorstellen dat Ronald voortaan wel twee keer nadenkt voor hij zijn beklag op Twitter doet.

https://twitter.com/elknoppo/status/1011301302763229184

ook interessant

Als we de roddelpers moeten geloven, doet Cristiano Ronaldo zich te goed aan het ene na het andere...

José Mourinho heeft kennisgemaakt met de criminaliteit in Londen: er is een inbreker geweest. De Portugese coach was...

Atletico Madrid verstevigde gisteravond zijn koppositie door Getafe met 2-0 te verslaan. Diego Costa miste aan Madrileense zijde...

Stephan El Shaarawy gooide op de training even goed de trukendoos open op trainingscomplex Milanello. Vervolgens laat ook...

In de nacht van zaterdag op zondag is het zover: dan ontmoeten Floyd ‘Money’ Mayweather en Conor ‘Notorius’...

Een echt topsalaris er in het vrouwenvoetbal zelden bij. Zo zei Miedema in 2018 tegen VI dat niemand...