Search
Close this search box.
Ronald Koeman vindt het 'te gek voor woorden' dat PEC Zwolle Europa in gaat. © Pro Shots

Koeman bezorgd over Oranje

Het was voor velen een wake-up call, het kansloos verloren oefenduel van het Nederlands elftal tegen Frankrijk (0-2). Ook Ronald Koeman maakt zich zorgen.

“Ik ben benieuwd wie de doelstelling van halve finale WK ooit heeft bepaald. Oranje heeft zeker nog een lange weg te gaan”, vertelt de Feyenoord-trainer aan NUsport, waarin hij ook ingaat op zijn eigen drie spelers die woensdagavond in actie kwamen.

“Bruno Martins Indi, Jordy Clasie en Jean-Paul Boëtius hebben gebracht wat ze kunnen, maar iedereen heeft gezien dat er een aantal niveautjes bij moeten voor Oranje. Dat is voor mijn spelers logisch. Ze zijn jong en fysiek nog niet honderd procent, dus zullen nog stappen moeten maken. Of ze dat lukt, weet niemand.” Volgens Koeman is een stap naar het buitenland voor veel jongelingen noodzakelijk, omdat ze hier in Nederland niet voldoende getest worden.

ook interessant

Een Chileense voetballer moest deze week direct na zijn wissel het veld verlaten met een blessure. Behoorlijk bizar,...

Danny Vera is alom bekend als gitarist en zanger bij het bekende tv-programma Voetbal International. Zijn vrouw Escha...

Graziano Pellè kreeg afgelopen dinsdag van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, vanwege de...

Puntverlies in de Allianz Arena, dat is dit seizoen eerder regel dan uitzondering. En dus is er sprake...

Hans Kraay jr. heeft vandaag in een uitzending van Coen en Sander op 3FM vertelt hoe hij de...

Romelu Lukaku wist weer geen potten te breken voor België tegen Rusland en werd in de tweede helft...