Search
Close this search box.
'KNVB waarschuwt Kwakman voor omkoping'

‘KNVB waarschuwt Kwakman voor omkoping’

Eerder dit seizoen ontstond er wat ophef nadat PSV’er Davy Pröpper zijn broer, De Graafschap-speler Robin Pröpper, een vakantie als cadeau aanbood. Robin kon de vakantie verdienen door een goed optreden en de winst tegen aankomende tegenstander Ajax.

Kees Kwakman speelde hierop in kreeg op woensdag ook een ‘brief’ van de KNVB. De speler van FC Volendam zou Ajacied Amin Younes haring aangeboden hebben, om zo zijn prestaties te beïnvloeden voor het duel met De Graafschap.

Kwakman en Younes aten eerder dit seizoen een paar haringen in een uitzending van FC Afkicken. De voetbalbond ‘kan daaruit concluderen dat de aanmoediging positief zal uitvallen’ en ‘invloed zal hebben op de prestaties’ van Younes.

Gelukkig kon de KNVB de grap van Kwakman ook wel waarderen. De bond reageerde via Twitter op de ludieke actie van de Volendammer.

ook interessant

Rafael van der Vaart stond ooit bekend om zijn uitzonderlijke voetbalkwaliteiten, maar dat lijkt inmiddels eeuwen geleden. De...

Ruud van Nistelrooy keert volgend jaar terug bij het Nederlands elftal. De oud-spits van onder meer PSV, Manchester...

#DWDD ontploft. Terwijl de berichtgeving over de mogelijke bomaanslag tijdens Duitsland – Nederland langzaam op gang kwam, bleef...

Fans van Tottenham Hotspur hebben al een liedje voor hun nieuwe speler Christian Eriksen bedacht. Daarmee zetten ze...

De spelers van Chelsea hebben de Premier League-titel alweer een tijdje binnen, maar van vakantie vieren is nog...

Hij is een bekend gezicht, maar dat geldt voor zijn hele gezin. Dit zijn de vrouw van Mark...