Search
Close this search box.
Hans Kraay jr. en Louis van Gaal in gesprek. © YouTube

KNVB ergert zich dood aan Hans Kraay jr.

Onze Nederlandse voetbalbond begint de gênante interviews van Hans Kraay jr. met Louis van Gaal een beetje zat te worden. Ook vrijdag na Estland – Nederland was het weer raak: het tweegesprek tussen de blonde presentator en Oranje’s bondscoach eindigde in een absurde situatie waarin Kraay Van Gaal uiteindelijk feliciteerde met het behaalde punt.

KNVB-voorzitter Bert van Oostveen klaagt in het AD over de vreemde interviewstijl van Kraay. “Ik had vrijdag dezelfde reactie als Ruud Gullit in de studio: ‘Wat voegt dit nou toe?'”, aldus de chef van de voetbalbond. “Tot vrijdag was er buiten ons geen land in Europa dat nog zonder puntenverlies was in de kwalificatie. En toch wordt er van het begin af aan gezeurd over Van Gaal.”

Ook Oranje-perschef Kees Jansma is niet te spreken over Hans Kraay jr. Hij benadrukt nooit te hebben gevraagd om een andere verslaggever, maar zegt zich wel zorgen te maken over het niveau van de sportjournalistiek.

Hoe het ook zij: Hans Kraay jr. is er vanavond bij Andorra – Nederland gewoon weer bij.

ook interessant

Aan de carrière van Jonathan Reis lijkt langzaam maar zeker een einde te komen. Bij de Braziliaanse club...

Een eigen goal kan heel dom zijn, of voortkomen uit veel pech. Het laatste is bij dit eigen...

Bij de beursgang van Ajax in 1998 heeft de club een groot risico gelopen dat spelers transfervrij konden...

De Engelse tabloids hebben het behoorlijk gemunt op Marouane Fellaini. Beweerde een ex van de voetballer afgelopen week nog...

Het was een belabberde, laatste NOS-klus voor Jack van Gelder gisteravond. Oranje verloor immers met 3-0 van Turkije, waarmee...

Het WK staat voor de deur en anders dan voorheen speelt het WK zich niet af in de...