Search
Close this search box.
Klaassen verbaasd over tamme Feyenoord-fans

Klaassen verbaasd over tamme Feyenoord-fans

Niet alleen de Klassieker zelf verliep vandaag nogal timide, ook de Feyenoord-fans hielden zich gedeisd. Dat was ook Ajax-aanvoerder Davy Klaassen opgevallen.

“Ik hoorde van de jongens dat het bij de bekerwedstrijd vorige week heel erg was toen onze bus aankwam bij De Kuip”, vertelt de middenvelder aan Metro. “Veel haat en woede. Nu was het heel rustig toen we aan kwamen rijden.”

Klaassen vervolgt, lachend: “Er werd zelfs helemaal niks naar de bus gegooid, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Misschien dat de frustratie er na die bekerwedstrijd uit was bij de Feyenoordfans omdat ze eindelijk een keertje van ons hadden gewonnen.”

Feyenoord – Ajax eindigde vandaag in 1-1, waarbij de negatieve aandacht weer eens uit ging naar de arbitrage. De Rotterdammers hadden voorafgaand aan de gelijkmaker van Ajax eigenlijk een achterbal moeten krijgen, maar dat zag de grensrechter over het hoofd.

ook interessant

Na de brexit hopen de Britten opnieuw iets te bewerkstelligen met de stem van het volk. Enkele lolbroeken...

Het was gisteren een bizarre dag voor Angèl Di Maria. De Argentijnse aanvaller hoorde vlak voor het duel...

We hebben het vaak over de Nederlandse transferflops in de Premier League en vergeten daardoor bijna dat Georginio...

Hij is een bekend gezicht, maar dat geldt voor zijn hele gezin. Dit zijn de vrouw van Mark...

De vakantie van Olympiakos-aanvaller Alan Pulido is dit weekend in een ware nachtmerrie veranderd. Pulido werd in zijn...

Betis-speler Alfred N’Diaye is een held in Spanje. De middenvelder uit Senegal heeft afgelopen weekend tijdens een uitwedstrijd...