Search
Close this search box.

Kimberly Bosman: van Gooische Meisje naar Gooische Moeder!

In 2008 werden Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie een hit in Nederland door hun deelname aan het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes. Vele jaren later zijn ze nog steeds op de buis, nu in de Videoland-serie Echte Gooische Moeders. In dit artikel staat alles wat je moet weten over Kimberly Bosman.

Kimberly Bosman leeftijd

Leeftijd Kimberly Bosman

Kimberly Bosman is op 26 januari 1992 geboren in Laren. Ze is op dit moment 32 jaar oud. Kimberly groeide op in Het Gooi en kwam zo ook in het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes terecht. Op dat moment was ze 25 jaar oud, de oudste van alle deelneemsters. Later was ze ook te zien in de spin-off Gooische Meisjes in de Bijstand en inmiddels dus in Echte Gooische Moeders.

Kimberly Bosman Echte Gooische Meisjes Moeders

De afkomst van Kimberly Bosman

Kimberly Bosman heeft het nooit over haar afkomst gehad. Ze is geboren in Nederland en daar ook opgegroeid. Het is niet duidelijk of een van haar ouders ook een buitenlands paspoort heeft. Vermoedelijk heeft ze haar roots in Azië liggen. Kimberly groeide op in een rijk gezin in Het Gooi. Inmiddels woont ze daar niet meer. Ze is samen met haar vriend in de Almeerse plaats Overgooi gaan wonen.

Kimberly Bosman afkomst

Of Kimberly zich nog altijd Gooisch voelt? “Ik werk alleen in Het Gooi en vind mezelf niet zo Gooisch”, vertelde ze in een interview met Classy. “Natuurlijk houd ik van lekker lunchen op het terras met een wijntje erbij, of een middagje mooie spulletjes shoppen. Maar ik denk dat iedere vrouw daar wel blij van wordt.” Dat is ook hetgeen ze het meest waardeerde aan haar Gooische periode. “Ik vond het vooral heel leuk om samen met de meisjes te zijn. We hebben in die tijd veel leuke dingen gedaan en meegemaakt. We zijn zelfs een weekend naar Saint-Tropez geweest voor het programma!”

Vriend en kinderen

In de liefde is Kimberly Bosman zeer gelukkig. Ze is zelfs voor de liefde uit Het Gooi vertrokken. Kimberly Bosman heeft een relatie met Gerrit Verwelius. Uiteindelijk is het koppel naar de gemeente Almere verhuisd. Zij wonen nu in Overgooi. Dat is een kleine twintig minuten rijden van Laren, waar Kimberly nog altijd werkt.

Kimberly Bosman roots

De twee wonen samen met hun kind Morris, die momenteel 8 jaar oud is. Dat kind heeft Kimberly echter overgehouden aan een eerdere relatie. Ze verhuisde voor de liefde naar Duitsland, waar haar toenmalige vriend woonde. Een halfjaar na de geboorte van Morris liep de relatie echter stuk.

Kimberly Bosman kind Morris

“Dat was natuurlijk een heel pittige periode”, vertelde ze aan How About Mom. “Dat was heel verdrietig. Ik heb altijd al gedroomd van een groot gezin en dat plaatje viel ineens in duigen. Dat heeft mentaal veel van me gevraagd. Gelukkig heb ik heel veel steun gehad van mijn ouders. Als ik hen niet had gehad, had ik die periode echt wel anders beleefd.” Ook Gerrit heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Kimberly Bosman kinderen

Eigen beautysalon

Buiten haar televisiecarrière werkte Kimberly Bosman van 2012 tot 2018 als Office Manager bij ALDA Events. In 2019 zette ze haar eigen beautysalon op. Die salon staat in haar geboorteplaats Laren. Tot op de dag van vandaag runt ze die met veel passie. Ook Gooische vriendinnen Bo, Pauline, Florine en Leslie komt ze daar nog weleens tegen. De salon heeft een superoriginele naam: The Salon Laren. Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft wel een beoordeling van vijf sterren op Google.

Vriend van Kimberly Bosman is Geriit

Ouders ziek

Onlangs ontbrak Kimberly een heel seizoen in het programma Echte Gooische Moeders. Pas veel later gaf ze aan waarom dat was. Haar beide ouders werden plotseling heel ernstig ziek. “Ik had er geen tijd voor om op camera te zijn en leuke dingen te doen, terwijl thuis het heel slecht ging.” Gelukkig kwamen allebei haar ouders sterk uit de strijd en inmiddels gaat het weer goed met ze. Daarom is ook Kimberly weer teruggekeerd in het programma.

ook interessant

PEC Zwolle heeft vanmiddag op uiterst verrassende wijze de beker gepakt ten koste van Ajax. De Amsterdammers, bijna...

Het voetbal van Ajax is niet om aan te gluren sinds Erik ten Hag aan het roer staat...

Marc Overmars heeft veel goed gedaan bij Ajax, dat hebben we in dit lijstje van gisteren op een...

Een heel oud nagemaakt voetbalspelletje met een 8-bit Champions League-theme. Tegenwoordig gaat het allemaal snel met FIFA en...

Na de heuglijke berichten rondom de geboorte van Xess Xava en de übercute foto van het jochie is...

Het zag er niet zo lekker uit, het hoofd van de Italiaanse verdediger Manuel Pasqual. De keiharde elleboogstoot...