Search
Close this search box.
Kijkers slachten Veronica Inside

Kijkers slachten Veronica Inside: “Crematorium is gezelliger”

De heren Genee, Derksen en Gijp zijn bij Veronica verdergegaan waar ze bij RTL stopten, maar zonder slag of stoot gaat het niet. Kijkers merken dat Veronica Inside de sfeer van VI nog niet te pakken heeft.

Want hoewel een hoop bij het oude is gebleven, kon John de Mol het niet laten wat dingen te veranderen. De tafelindeling bijvoorbeeld. In plaats van de vertrouwde opstelling Genee-Gijp-Derksen, is het nu Derksen-Gijp-Genee. Ook duurt het programma plotseling twee uur.

Met beide veranderingen werd vrijdag korte metten gemaakt. In het laatste gedeelte van het programma was het trio plotseling teruggekeerd naar de vertrouwde opstelling. “Nu nog terug naar anderhalf uur en we zijn klaar”, merkte Van der Gijp fijntjes op. Waarop Genee terugkaatste: “En terug naar RTL?”

Ook kijkers zijn niet te spreken over Veronica Inside. “Aula van het crematorium is gezelliger”, laat iemand op Twitter weten. “Van een authentieke show naar een commercieel gedrocht zonder sfeer en teveel reclame”, zegt een ander. De kritiek is ook af te lezen aan de kijkcijfers, die in de eerste week met 200.000 zijn afgenomen in vergelijking met Voetbal Inside.

https://twitter.com/Spunkygabber/status/1030530136519725057

https://twitter.com/ngkb887/status/1030580607254966272

ook interessant

Rijkaards opgelet: Wes en Yo hebben hun luxeuze appartement in Amsterdam op de markt gezet. Het gaat om...

Ook de nummer 9 van de wereld, Timea Bacsinszky, bleek vandaag geen partij voor onze eigen Kiki Bertens....

De Nigeriaanse voetbalbond heeft vier amateurclubs voorlopig geschorst na nogal vreemde praktijken dit weekend. De vier clubs waren...

Onze handjes beginnen al te kriebelen, want morgen is het zover: een kakelverse FIFA! Hier vast de gezichten...

Een blessure aan je kruis: dat is natuurlijk niet alleen voor mannen vervelend. De Noorse voetbalster Elise Thorsnes...

Iedereen in Frankrijk wist het zeker: Les Bleus zouden de EK-finale wel winnen van Portugal. Dat sprookje kwam...