Search
Close this search box.
Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Video! Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Ken je die mop van Kevin en Megan die na Temptation weer bij elkaar kwamen? Nou, dat duurde pakweg een paar weekjes. Kevin ging bij thuiskomst opnieuw de fout in, nadat hij op het eiland al vreemd was gegaan met verleidster Chloe.

Hoewel Megan en Kevin het na de hereniging bij het kampvuur goed met elkaar konden vinden, is dat een paar maanden later wel anders. Dat blijkt uit een pijnlijke reünie van het voormalige stelletje.

De reünie werd uiteraard op beeld vastgelegd. Megan vertelt dat ze na het programma weer gevoelens voor haar vriend kreeg. “We zijn gewoon hervallen, ik zal het zo zeggen”, legt de Vlaamse uit. “We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn. Misschien is het voorbestemd en moeten we niet uit elkaar gaan.”

Dan, tegen Kevin: “Ik meende het, ik dacht echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie.”

Kevin is zelf ook helemaal klaar met zijn ex. “Megan is dom en ­naïef. Ik blijf daarbij. Ik erger me soms aan Megan, niet normaal. Soms moet ze maar gewoon iets zeggen en ik zou er al van spugen.”

Dat zorgt weer voor een nijdige tegenreactie van Megan: “We kunnen elkaar soms vermoorden. Als ik zijn hoofd zie … Ik haat die jongen zo hard. Als je vraagt wie ter wereld ik het hardst haat, zeg ik Kevin.”

Gezellige boel dus, die reünie. Check beelden uit de aflevering hieronder.


ook interessant

De Mexicaanse kranten hebben geen goed woord over voor Arjen Robben, daags na de 2-1 overwinning van Oranje...

De toptennisser Roger Federer won afgelopen weekend de Gerry Weber Open in Duitsland. Hoewel dat hem een boost...

Tom Egbers is duidelijk geen fan van zijn ex-collega Jack van Gelder. De NOS-coryfee nam na het vertrek...

Trainer John van den Brom van AZ doet niet te flauw om fans van AZ tevreden te houden....

Bij Feyenoord blonken ze gistermiddag niet echt uit in sportiviteit, na de teleurstellende nederlaag tegen Ajax. Pellè reageerde...

Ohjee, Andy en Melisa hebben ruzie met de buren. Het showbizz-koppel, momenteel op televisie met een reallifesoap op...