Search
Close this search box.
Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Video! Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Ken je die mop van Kevin en Megan die na Temptation weer bij elkaar kwamen? Nou, dat duurde pakweg een paar weekjes. Kevin ging bij thuiskomst opnieuw de fout in, nadat hij op het eiland al vreemd was gegaan met verleidster Chloe.

Hoewel Megan en Kevin het na de hereniging bij het kampvuur goed met elkaar konden vinden, is dat een paar maanden later wel anders. Dat blijkt uit een pijnlijke reünie van het voormalige stelletje.

De reünie werd uiteraard op beeld vastgelegd. Megan vertelt dat ze na het programma weer gevoelens voor haar vriend kreeg. “We zijn gewoon hervallen, ik zal het zo zeggen”, legt de Vlaamse uit. “We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn. Misschien is het voorbestemd en moeten we niet uit elkaar gaan.”

Dan, tegen Kevin: “Ik meende het, ik dacht echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie.”

Kevin is zelf ook helemaal klaar met zijn ex. “Megan is dom en ­naïef. Ik blijf daarbij. Ik erger me soms aan Megan, niet normaal. Soms moet ze maar gewoon iets zeggen en ik zou er al van spugen.”

Dat zorgt weer voor een nijdige tegenreactie van Megan: “We kunnen elkaar soms vermoorden. Als ik zijn hoofd zie … Ik haat die jongen zo hard. Als je vraagt wie ter wereld ik het hardst haat, zeg ik Kevin.”

Gezellige boel dus, die reünie. Check beelden uit de aflevering hieronder.


ook interessant

Feyenoord-directeur Eric Gudde heeft een brief aan AS Roma geschreven, waarin hij zijn schande uitspreekt over de rellen in...

De clubleiding van PSV geeft toe dat er in het afgelopen seizoen de nodige zaken misgegaan zijn. PSV...

Je hebt vast wel meegekregen dat de Olympische Winterspelen morgen van start gaan. Het is bitter koud in...

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen zal op 13 juli de wereldbeker aan de winnaar van het WK Voetbal...

Televisiepresentatrice Charlie Webster kwam gisteren met een schokkende onthulling. Zij kondigde in BBC’s Newsnight aan niet langer aan...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...