Search
Close this search box.
Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Video! Kevin en Megan weer even stelletje, maar hij gaat wéér vreemd

Ken je die mop van Kevin en Megan die na Temptation weer bij elkaar kwamen? Nou, dat duurde pakweg een paar weekjes. Kevin ging bij thuiskomst opnieuw de fout in, nadat hij op het eiland al vreemd was gegaan met verleidster Chloe.

Hoewel Megan en Kevin het na de hereniging bij het kampvuur goed met elkaar konden vinden, is dat een paar maanden later wel anders. Dat blijkt uit een pijnlijke reünie van het voormalige stelletje.

De reünie werd uiteraard op beeld vastgelegd. Megan vertelt dat ze na het programma weer gevoelens voor haar vriend kreeg. “We zijn gewoon hervallen, ik zal het zo zeggen”, legt de Vlaamse uit. “We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn. Misschien is het voorbestemd en moeten we niet uit elkaar gaan.”

Dan, tegen Kevin: “Ik meende het, ik dacht echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie.”

Kevin is zelf ook helemaal klaar met zijn ex. “Megan is dom en ­naïef. Ik blijf daarbij. Ik erger me soms aan Megan, niet normaal. Soms moet ze maar gewoon iets zeggen en ik zou er al van spugen.”

Dat zorgt weer voor een nijdige tegenreactie van Megan: “We kunnen elkaar soms vermoorden. Als ik zijn hoofd zie … Ik haat die jongen zo hard. Als je vraagt wie ter wereld ik het hardst haat, zeg ik Kevin.”

Gezellige boel dus, die reünie. Check beelden uit de aflevering hieronder.


ook interessant

Een onfortuinlijke knaap werd dit weekend het slachtoffer van Neymar’s schotkracht. De Barca-ster is met het Braziliaanse elftal...

Het zal elke treinreiziger helaas wel eens zijn overkomen: wil je lekker naar huis, rijdt je trein verdorie...

Het Nederlands Elftal dat over minder dan twee maanden afreist naar het WK, bestaat uit een combinatie van...

Een erg domme actie van Atalanta-verdediger Christiano Del Grosso in het duel van zijn club tegen Napoli. De...

We berichtten gisteren al over de schandalige actie van enkele Chelsea-fans in Parijs, die een zwarte man beletten...

Wie succes heeft heeft vrienden, maar als dat succes als een kaartenhuis in elkaar stort is het snel...