Search
Close this search box.
kersverse-papa-martial-duikt-bed-in-met-bloedmooi-model-main

‘Martial laat gezin in de steek, duikt in bed met heerlijk model’

Anthony Martial kreeg afgelopen week twee dagen vrij van Louis van Gaal en we kunnen wel stellen dat de Manchester United-spits zijn vrije tijd… vruchtbaar heeft besteed.

In The Sun doet Miss Great Britain-finaliste Emily Wademan uitgebreid haar romantische midweekje met de Fransman uit de doeken. Het duo maakte een tripje naar Parijs, waar ze na een dagje shoppen in bed belandden.

“Ik zei dat ik niet zo’n meisje was, maar ik was al een beetje aangeschoten”, vertelt Emily in geuren en kleuren aan de tabloidkrant. “Hij was erg gepassioneerd en complimenteerde me met mijn lippen en lichaam.”

Waarom is dit boeiend, hoor ik je vragen? Nou, de 20-jarige Martial is gewoon getrouwd en heeft sinds vijf maanden een kindje. Niet heel chique dus. Maar ja, zijn we anders van voetballers gewend?

Martial deed overigens weinig moeite om de affaire geheim te houden. Hij liep hand in hand en zoenend met zijn minnares door Parijs. Mevrouw Martial zal misschien niet erg verrast zijn door het slippertje van manlief: ze postte in november al op Instagram dat de dames van haar vent moeten afblijven.

'Kersverse papa Martial duikt in bed met bloedmooi model'
© Twitter
'Kersverse papa Martial duikt in bed met bloedmooi model'
© Twitter

En Martial met zijn vrouw:

Martial laat gezin in de steek, duikt in bed met heerlijk model
© Instagram

ook interessant

Anouk Hoogendijk maakte vorige week een toptransfer van Ajax naar Arsenal. De middenveldster ontmoette vandaag Thomas Vermaelen, die...

Het was al enige tijd een publiek geheim dat José Mourinho na drie seizoenen Real Madrid bezig was...

Jeffrey Herlings is zojuist in Assen de eerste Nederlandse wereldkampioen in de MXGP geworden. De MXGP is de...

Een wel heel bijzondere manier om een penalty te nemen. Een aanloop nemen, struikelen, snel opstaan en de...

Prachtig nieuws uit kamp Sven Kramer. De schaatser en zijn vriendin Naomi van As verwachten hun eerste kindje....

Alle kijkers van Temptation Island weten het: de deelnemers zullen niet gauw een nobelprijs winnen. Kandidaat Mezdi deed...