Search
Close this search box.
Afkomst, salaris en de vriendin van Kenneth Taylor

Het salaris en de vriendin van Kenneth Taylor: alles wat je nog niet wist

Een basisplaats veroverd in het eerste elftal van Ajax en zijn debuut gemaakt voor het Nederlands elftal. De wereld ligt aan zijn voeten. Wij vertellen je alles over de afkomst, het salaris en de vriendin van Kenneth Taylor.

In het kort:

De ouders van Kenneth Taylor

Kenneth Taylor is geboren in Alkmaar, maar groeide op in Heiloo, een dorpje daaronder. Daar woonde hij samen met zijn vader, moeder en broer. Alleen van zijn broer Jim is de naam bekend. In diverse Engelse circuleren ook de namen van zijn vader en moeder. Zijn moeder zou Charlotte Huff Taylor heten en zijn vader Joe K. Taylor, maar na nader onderzoek blijkt dat dat niet klopt. Wel is bekend hoe zijn ouders en broer eruit zien.

De vader, moeder en broer van Kenneth Taylor
© Instagram: @Kennethtaylor_

De roots en afkomst van Kenneth Taylor

Kenneth Taylor klinkt toch wat minder Nederlands in de oren dan pak hem beet Davy Klaassen of Steven Berghuis. De vraag is dus ook of hij Engelse roots heeft. “Welnee joh. Ik kom uit Heiloo, speelde bij De Foresters voor ik de stap naar Ajax maakte. Nederlandser kan bijna niet.” De afkomst van Taylor is dus gewoon Nederlands, maar na diep graven blijkt er toch ook wat buitenlands bloed door zijn aderen te stromen. Zijn verre familie blijkt namelijk uit Schotland te komen, vandaar die Engelse naam. “Mijn vader heeft ooit gezegd dat onze familie heel hoog in de stamboom ergens uit Schotland komt. Maar meer weten we daar niet van.”

De afkomst en roots van Kenneth Taylor
© Instagram: @Kennethtaylor_

De vriendin van Kenneth Taylor

Kenneth Taylor heeft op dit moment een relatie met Jade Anna van Vliet. Deze influencer heeft heeft er met een miljoen volgers tien keer meer dan Kenneth zelf. Op TikTok is ze zelfs groter dan beroemde influencers als Monica Geuze en Anna Nooshin. Jade Anna en Kenneth Taylor zijn samen gesignaleerd op Schiphol en later werd ze ook op de tribune gespot bij Ajax tegen Vitesse. Zelf plaatste ze een Instagram-Story waarin ze Taylor tagde en een hartje toevoegde. Het is dikke mik dus tussen de twee.

Lees ook: Dames opgelet: deze Oranje-spelers zijn nog vrijgezel

Vriendin van Kenneth Taylor
© Instagram

Het salaris van Kenneth Taylor

Bij Ajax kun je flinke miljoenen verdienen. Beetje pech dat Taylor net zijn contract bij Ajax had verlengd in de tijd dat hij nog geen vaste basisspeler was. Maar ook in de tijd dat Taylor nog met een jeugdcontract bij het eerste van Ajax liep, verdiende hij al uitstekend. Volgens Voetbal International verdiende hij toen al 70.000 à 80.000 euro op jaarbasis. Toen hij zijn eerste profcontract tekende, verdiende Taylor 200.000 euro per jaar. In juli 2022 verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2027. Volgens Salary Sport verdient Taylor daardoor op dit moment 1,3 miljoen euro per jaar.

Lees ook: Salarissen van de Ajax-spelers: 5 grootverdieners in 2023

Het salaris en de vriendin van Kenneth Taylor
© Instagram: @Kennethtaylor_

Zijn favoriete club, trainer en spelers

Waar Kenneth Taylor lang niet altijd even openhartig is over zijn privéleven, heeft hij zijn voetbalambities nooit onder stoelen of banken geschoven. “Christian Eriksen en Kevin De Bruyne, dat zijn spelers waar ik tegen opkijk. In de verdedigende rol die ik nu speel, vind ik Nemanja Matic en Sergio Busquets een genot om naar te kijken.” Daarnaast had hij al vroeg een trainer in gedachten die hij ooit graag wil meemaken. “Ik wil gewoon onder Pep Guardiola spelen.” Toch heeft Taylor een andere droomclub dan Manchester City. “Als ik een club moet noemen waar ik voor wil spelen, dan is het zeker Barcelona. Zowel Guardiola als Barça spelen het spel waar ik van hou.”

Barcelona is de favoriete club van Kenneth Taylor
© Instagram: @Kennethtaylor_

ook interessant

In de wereld van luxe horloges onderscheidt Oris zich door vakmanschap en een diepe toewijding aan kwaliteit en...

Hij mag dan wel al 37 zijn, Clarence Seedorf laat in Brazilië zien nog altijd heel aardig te...

Het is weer Oktoberfest in Duitsland en je weet wat dat betekent: prachtige dames in té krappe jurkjes!...

Landenvoetbal is vermakelijk, maar het échte voetbal wordt natuurlijk bij de clubs gespeeld. Die-hard Eredivisie-fans zullen weer blij zijn als...

Het Nederlands elftal heeft gisteravond op weg naar Indonesië een overstap moeten maken door een kapot vliegtuig. De...

Een ballenjongen in de Boliviaanse competitie was de held van de dag toen tijdens het duel tussen The Strongest...