Search
Close this search box.
Vriendin van Verstappen

Is Kelly Piquet zwanger? Vijf weetjes over de vriendin van Max Verstappen

Wie wel eens Formule 1 kijkt, weet dat Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen is. De twee zijn onafscheidelijk sinds eind 2021, toen ze hun relatie wereldkundig maakten. Wij vertellen je het verhaal achter deze brunette!

In het kort:

  1. Leeftijd Kelly Piquet: bijna 10 jaar ouder dan Max
  2. De pikante details over Kelly Piquet en Daniil Kyvat
  3. Kelly Piquet is (nog) niet zwanger
  4. Hoe hebben Max en Kelly elkaar ontmoet?
  5. Kelly en Jos Verstappen hebben ruzie

1. Leeftijd Kelly Piquet: bijna 10 jaar ouder dan Max

Kelly Piquet werd geboren in 1988 en is 34 jaar oud. Negen jaar ouder dan Max, die 25 is. Hoewel haar paspoort Braziliaans is kwam ze ter wereld in Duitsland. Kelly groeide op in Frankrijk, maar kan gewoon in het Nederlands met Max kletsen: ze heeft namelijk een Nederlandse moeder.

Kelly en Max op het Fomule 1-circuit
© Pro Shots

2. De pikante details over Kelly Piquet en Daniil Kyvat

De nieuwe vriendin van Verstappen roert haar mooie tenen al langer in het Formule 1-circuit. Ze is niet alleen de dochter van drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet, ze was ook samen met voormalig Red Bull-coureur Daniil Kyvat. De twee kregen in de zomer van 2019 een dochtertje, Penélope. De relatie liep vlak voor kerst op de klippen, waarop Kelly als een blok voor Max viel. 

Maar in gesprek met Vogue onthult de vriendin van Verstappen dat er wat overlap zat in de relaties. Kelly en Max gingen in 2016 al samen uit eten, nog voor Kelly met de Rusissche Daniil Kvyat ging daten (in 2017). Of daar meer is gebeurd dan alleen een dineetje, laat Kelly in het midden. “Maar er was al iets magisch die avond. Onze connectie begon toen. En daar laat ik het even bij”, vertelt ze cryptisch.

Vriendin Verstappen
© Instagram

3. Kelly Piquet is (nog) niet zwanger

Hoewel Kelly elke overwinning met Max viert en stapelverliefd lijkt, is van gezinsuitbreiding nog geen sprake. Daar leek het wel even op, toen er een Insta-story van Kelly opdook waarin ze haar zwangerschap aankondigde. Die geruchten waren zo hardnekkig, dat het management van Max moest melden dat Kelly niet zwanger was. Maar als je het stel op de baan ziet, lijkt een liefdesbaby slechts een kwestie van tijd.

4. Hoe hebben Max en Kelly elkaar ontmoet?

Wat deze jonge moeder voor de kost doet? Modellenwerk, niet geheel verrassend. Zo kon je haar onder andere bewonderen in Vogue en Marie Claire. Daarnaast is ze actief voor het social media-team van de Formule E. Hoogstwaarschijnlijk hebben Max en Kelly elkaar dan ook ontmoet op het circuit, waar hun wezen zich de laatste jaren regelmatig kruisden.

@ Pro Shots

5. Kelly en Jos Verstappen hebben ruzie

We weten al langer dat Jos Verstappen niet de gemakkelijkste man op aarde is; vraag dat maar aan zijn ex-vriendinnen. Ook tussen Jos en Kelly schijnt het niet te boteren, meldde een Juicechannel in 2021. Ze kregen ruzie toen de vriendin van Max zich op Instagram kritisch uitliet over Lewis Hamilton. Dat schoot in het verkeerde keelgat van Jos, die Kelly ontvolgde op Instagram. Naar verluidt wil hij niet met haar in één ruimte zijn. Oef…

Kelly is zeker niet de eerste vriendin van Max, check hier een overzicht van zijn exen!

Kelly Piquet, vriendin Verstappen
© Instagram
Vriendin Max Verstappen
© Instagram

ook interessant

Neymar wordt al enige tijd verdacht van belastingontduiking en vandaag liet de Braziliaanse overheid zien dat het geen...

Ook de nummer 9 van de wereld, Timea Bacsinszky, bleek vandaag geen partij voor onze eigen Kiki Bertens....

Het ziet er na een kwartier al rooskleurig uit voor België tegen Wales. Radja Nainggolan neemt de bal...

Ze zei de hockeysport al vaarwel en moet zich voortaan ook gedragen op hockeyfeestjes: oud-topper Ellen Hoog stapte...

Het ging een paar keer uit tussen Neymar en zijn modellenvriendinnetje Bruna Marquezine, maar de tortelduifjes zijn écht...

Ongelofelijk, maar waar: het nietige IJsland heeft voetbalgrootmacht Engeland zojuist uitgeschakeld op het EK. Niemand minder dan Kolbeinn...