Search
Close this search box.
Rellen bij Heracles, doelman Pasveer sust.

Keeper Heracles sust rellen

Remko Pasveer bewaakte gisteravond niet alleen het doel van Heracles, maar ook de tribune. De derby tegen Twente dreigde even gestaakt te worden door rellen.

De aanvoerder van Heracles moest het veld over rennen om zich in de strijd te kunnen mengen. Ook voorzitter Jan Smit hielp mee om de rellen te sussen. Na vijf minuten kon de wedstrijd worden hervat.

Smit reageerde na afloop van de wedstrijd, die met 0-3 gewonnen werd door Twente, op het incident. “Een man met een vlag schijnt met bier te zijn bekogeld door een Twente-supporter. Daarop sloeg de vlam in de pan. FC Twente was ook net op 2-0 gekomen, terwijl wij minimaal gelijkwaardig waren. Dan gaan de derby-gevoelens opspelen. Maar zoiets mag natuurlijk niet, we zijn er niet gelukkig mee.”

ook interessant

Er was vandaag veel onduidelijkheid over de peperdure stapavond van Yuri van Gelder, die met een een Olympische finale in het...

Voetbal Inside laste afgelopen week een speciale uitzending in, natuurlijk omdat Johan Cruijff donderdag overleed. Johan Derksen, een bekend Cruijff-adapt,...

Die Chinezen weten ook uit alles een slaatje te slaan! In verschillende webshops van het Aziatische land is...

Hè, da’s vreemd: je krijgt opeens geen Facebook-updates meer van dat ene meisje waar je een oogje op...

Of het puntverlies van Ajax alleen te wijten was aan Lamprou valt te betwijfelen. Toch lijkt iedereen het...

Dat heeft ‘ie goed voor elkaar, die Zlatan Ibrahimović! De spits van Paris Saint-Germain is al bijna tien...