Search
Close this search box.

Keepende verzorger met dood bedreigd

De verzorger die uit liefde voor zijn club de bal goed uit doel wist te vissen en ‘m daarna op het rennen moest zetten wordt nu met de dood bedreigd.

De verzorger van Aparecidence wordt sindsdien met dood bedreigd door supporters van de tegenstander. ‘Ze zeggen dat ze me weten te vinden en bedreigen mijn familie’, aldus de Braziliaanse verzorger. ‘Ook mijn kinderen worden bedreigd. Ik zou dit bekopen met mijn leven, hoorde ik al. M’n vrouw en kinderen hebben me ook al huilend gebeld om te zeggen dat ze zich zorgen maken.’

Hij heeft nu spijt van zijn daden: ‘Ik wil me excuseren. Ik had niet tussen de lijnen mogen lopen. Het was een roekeloze daad die ik niet meer zal herhalen.’ Later komt de Braziliaanse KNVB nog met een uitspraak over dit incident. Wat wellicht nog vervelender kan uitpakken voor Aparecidence.

ook interessant

Clarence Seedorf behaalde gisteren in zijn eerste wedstrijd als coach van AC Milan meteen een overwinning. Een penalty...

En dan duikt er ineens een video op van Alexis Sanchez, die een nummer van One Direction ten...

Aleksandra Jakobczyk staat voor altijd bekend als de eerste winnares van het populaire televisieprogramma Love Island. De knappe...

Hoe zit het met het liefdesleven van de scheidsrechter? Danny Makkelie lijkt op dit moment geen partner te...

Japan heeft een wel heel bijzondere mascotte tijdens het WK 2014 in Brazilië. De mannen van het nationale...

Heel voorspelbaar, maar daarom niet minder pijnlijk. Diego Maradona heeft vanmiddag honderden prijswinnaars een teleurstellende middag bezorgd. De...