Search
Close this search box.

Keepende verzorger met dood bedreigd

De verzorger die uit liefde voor zijn club de bal goed uit doel wist te vissen en ‘m daarna op het rennen moest zetten wordt nu met de dood bedreigd.

De verzorger van Aparecidence wordt sindsdien met dood bedreigd door supporters van de tegenstander. ‘Ze zeggen dat ze me weten te vinden en bedreigen mijn familie’, aldus de Braziliaanse verzorger. ‘Ook mijn kinderen worden bedreigd. Ik zou dit bekopen met mijn leven, hoorde ik al. M’n vrouw en kinderen hebben me ook al huilend gebeld om te zeggen dat ze zich zorgen maken.’

Hij heeft nu spijt van zijn daden: ‘Ik wil me excuseren. Ik had niet tussen de lijnen mogen lopen. Het was een roekeloze daad die ik niet meer zal herhalen.’ Later komt de Braziliaanse KNVB nog met een uitspraak over dit incident. Wat wellicht nog vervelender kan uitpakken voor Aparecidence.

ook interessant

Yusupha Yaffa, kennen jullie hem nog? Wij ook niet, maar de voetballer kan behoorlijk in de problemen komen na een...

Aron Winter had het afgelopen weekend helemaal gehad met drie jonge talenten van zijn ploeg Oranje onder-19. De...

Om te weten dat een Olympisch dorp één bom hormonen en testostereon is, hoef je alleen dit berichtje...

België stond op de rand van uitschakeling, maar wist in een bizarre achtste finale de winst tegen Japan...

Karim Benzema raakt steeds dieper in de shit. Volgens L’Equipe zou de Real-spits een bekentenis hebben afgelegd in de afpersingszaak rond zijn...

Heftig! Tijdens een wedstrijd tussen de twee Italiaanse clubs Vittoria en Paterno ging het helemaal mis. De autoriteiten...