Search
Close this search box.
Keepende faalhaas durfde niet naar carnaval

Keepende faalhaas durfde niet naar carnaval

Kees Heemskerk, de FC Den Bosch-doelman die met een ongelofelijke flater VVSB’s bekerstunt inluidde, sloeg carnaval dit jaar over. De goalie onthult dat hij na zijn blunder werd bedreigd door supporters.

Heemskerk greep naast een hoge bal, waardoor VVSB-aanvaller Maikey Parami de winnende treffer kon binnentikken. De balende doelman had een paar dagen later weinig trek in een feestje. “Vorig jaar heb ik het voor het eerst gevierd, dit jaar heb ik het laten schieten”, zegt hij. “Ik denk dat dat voor mij op dit moment een goede keuze was.”

De fans waren witheet en dat leidde helaas tot de nodige vervelende – of dieptrieste – opmerkingen. “Ik heb mensen horen zeggen dat ik voor de trein moet springen. Dat soort dingen komen wel aan”, aldus Heemskerk. “Daarna heb ik mezelf opgepakt en ben ik verder gegaan.”

Den Bosch zette na de deceptie coach René van Eck op straat. Die neemt zijn doelman niets kwalijk. “Hij wordt op die wedstrijd afgerekend, maar hij heeft ook wedstrijden gehad waarin hij ons op de been hield. Kees is gewoon een goede keeper en iedereen maakt fouten”, vindt de coach.

ook interessant

Fans van Tottenham Hotspur hebben al een liedje voor hun nieuwe speler Christian Eriksen bedacht. Daarmee zetten ze...

Nieuwe voetbalshirts lekken steevast een paar maanden van tevoren uit, en daar is Ajax geen uitzondering op. Het...

De ‘voetbalsupporter’ van Villarreal die zondag in de competitiewedstrijd tegen FC Barcelona een banaan op het veld gooide,...

Ooit een van de beste voetballers ter wereld, nu analist. Van zijn vrouw tot zijn verdampte vermogen: alles...

Je hebt vast wel de amateurbeelden voorbij zien komen van een aangeslagen Neymar, die het ziekenhuis van Fortaleza...

Je zult maar bij Telstar in de Jupiler League spelen en dan bijna zorgen voor de grootste stunt...